ροή ειδήσεων

Αποκάλυψη Κωστόπουλου: «Ήμουν ο πιο γρήγορος αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ»

Αποκαλυπτικές δηλώσεις έκανε στο πρωινό του Mega ο Πέτρος Κωστόπουλος σχετικά με το κομματικό του παρελθόν.... «Ο πιο γρήγορος αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ ήμουν εγώ» είπε χαρακτηριστικά. Ο Πέτρος Κωστόπουλος η Τζένη Μπαλατσινού αλλά και συντελεστές της εκπομπής σχολίασαν τις δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου για την αλλαγή πορείας του Σταύρου Θεοδωράκη, και την εμπλοκή του με τα πολιτικά, μέσα από την εκπομπή Πρωινό μου.
Η Τζένη Μπαλατσινού σχολιάζοντας την κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη είπε ότι έχει ακούσει ότι ήταν ο καλύτερος στο να κολλάει αφίσες: «Παιδιά ο Θεοδωράκης λεγόταν το πιο γρήγορο πινέλο, ήταν ο πιο γρήγορος αφισοκολλητής».
Την δήλωση της συζύγου του έσπευσε να διορθώσει ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος τόνισε πως: «Παιδιά διαφωνώ, το πιο γρήγορο πινέλο -και στον Βόλο το ξέρουν όλοι- ήταν ένας. Εγώ μπορούσα να κάνω μέσα σε ένα βράδυ όλο τον Βόλο ΠΑΣΟΚ, ρωτήστε όποιον θέλετε, σε ένα τοίχο έβαζα πενήντα αφίσες σε πέντε λεπτά».
Φυσικά τα σχόλια που ακολούθησαν από τους συνεργάτες της εκπομπής είχαν χιουμοριστική μορφή: «Μα σε όλα καλός είσαι πια» και «Μπράβο Πέτρο μου».
paraskhnio.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *