ροή ειδήσεων

Εθνική μας τράπεζα αντί να επενδύσει στην Ελλάδα, επενδύει στην…. Τουρκία.

Άθλιες πρακτικές από ..άθλια τράπεζα.

Eνα από τους υψηλότερους ουρανοξύστες της Κωνσταντινούπολης τον εντυπωσιακό... Crystal Tower, αγόρασε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ; έναντι 303 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την Hürriyet.
Ο ύψους 170 μέτρων ουρανοξύστης πουλήθηκε από την Koru Property Investments, θυγατρική του Ομίλου Soyak Group. Το ενυπωσιακό κτίριο στην περιοχή Levent της Κωνσταντινούπολης διαθέτει 40 ορόφους ενώ οι διαθέσιμοι προς χρήση χώροι του ανέρχονται σε 60.000 τετραγωνικά μέτρα.
Όπως επισημαίνεται στην Τουρκία, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα deal στην τουρκική αγορά εμπορικών ακινήτων τα τελευταία χρόνια.
Η Εθνική Τράπεζα αναμένεται να στεγάσει στο κτίριο τα κεντρικά γραφεία της θυγατρικής της στην Τουρκία, Finansbank
Τα συνολικά περιουσιακά στοιχεία του Ομίλου Soyak Group, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate, της ενέργειας, της τσιμεντοβιομηχανίας κ.α. εκτιμάται ότι ανέρχονται στα 1.578 εκατ. δολ. (στοιχεία 2012).
Να πηγαίνετε κοροιδαρες να καταθέτετε τα λεφτά σας για να υπάρχει …ανάπτυξη στην..Τουρκία.
Δανείζετε ο Σαμαράς για τα σπρώξει στις χρεωκοπημένες τράπεζες, πληρώνουμε εμείς σαν τους μαλάκες τα χρέη τους, και αυτοί τα επενδύουν στο εξωτερικό.
Το ερώτημά μας αφορά τον διοικητή της Τράπεζας και όλο το Δ.Σ. τηςΕθνικής. Πως είναι δυνατόν να έδωσε 303 εκατ. δολάρια ενώ χρειάζεται άμεσα ρευστό και πρέπει να πωλήσει περιουσιακά στοιχεία ή να προχωρήσει άμεσα σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου;
Και για ποιον λόγο αποφάσισαν να μειώσουν τους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας της Τράπεζας, σε μια περίοδο που η Εθνική χρειάζεται επειγόντως ρευστό;

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *