ροή ειδήσεων

Ποινή - πρόκληση στον Ολυμπιακό για τα αίσχη των κάφρων στο ντέρμπι

Φτηνά τη γλίτωσε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του στην 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με ποινή...
μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων θυρών και πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, για τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του προπονητή, Γιάννη Αναστασίου.

Αυτό αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό την επόμενη εβδομάδα, χωρίς τη στήριξή των οπαδών τους.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 27ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων ευρώ".

Σύμφωνα με την απόφαση οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν χωρίς τον κόσμο τους στο ματς της 29ης αγωνιστικής απέναντι στον Πανθρακικό (15/3)».

Θυμίζουμε ότι ο τεχνικός των «πράσινων» χτυπήθηκε στο πρόσωπο από πλαστικό ποτήρι που εκσφενδονίστηκε από την εξέδρα και στη συνέχεια έπεσε στο χορτάρι, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Επίσης, στο τέλος του αγώνα υπήρξε εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και επεισόδια εντός κι εκτός γηπέδου.

«Διαφωνούμε, αλλά τη δεχόμαστε...»

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως παρά το γεγονός ότι δεν συμφωνεί με την τιμωρία που επιβλήθηκε στο γήπεδό του, σέβεται τη Δικαιοσύνη και δεν θα ασκήσει έφεση.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» επισημαίνουν ότι περιμένουν αντίστοιχη αυστηρότητα να υπάρξει σε όλα τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκα.

Τέλος, καλούν τους οπαδούς της ομάδας να έχουν ως οδηγό για το μέλλον την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα παιχνίδια του Champions League.

Αναλυτικά αναφέρει η θέση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προφανέστατα δεν συμφωνεί με την τιμωρία του γηπέδου μας αλλά θα σεβαστεί την απόφαση της Δικαιοσύνης και δεν θα ασκήσει έφεση.

Ελπίζουμε σε όλα τα γήπεδα να υπάρχει η αντίστοιχη αυστηρότητα και καλούμε τους φιλάθλους μας να προστατέψουν την ομάδα μας από παρόμοια περιστατικά. Η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια του Champions League πρέπει να είναι οδηγός για το μέλλον».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *