ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ... Το Google Chrome μπορεί να ακούει τις συνομιλίες σας!!! (Βίντεο)

Αλλάξτε browser ,μην χρησιμοποιείτε καθόλου το chrome. H google επεμβαίνει ΠΑΝΤΟΥ! Καλά το έχουν ονομάσει οι ξένοι BOTNET.

Ένας καταγγέλλων ο οποίος ενημέρωσε...
την ιδιωτική Google πριν από τέσσερις μήνες είπε ότι Chrome browser είχε την ικανότητα να καταγράφει τις συνομιλίες χωρίς την να έχει γνώση ο χρήστης, και ακόμα μετά από 4 μήνες απέτυχε να διορθώσετε το πρόβλημα.

Στο παρακάνω βίντεο, ο προγραμματιστής εξηγεί πώς η λειτουργία αναγνώρισης ομιλίας του Google Chrome εξακολουθεί να λειτουργεί ακόμη και αφού ο χρήστης έχει αφήσει την ιστοσελίδα στην οποία έδωσε την άδεια για το πρόγραμμα περιήγησης για να καταγράψει τη φωνή του.

"Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί για να ξεκινήσει ή να σταματήσει την αναγνώριση ομιλίας στην ιστοσελίδα, αυτό που δεν θα παρατηρήσετε είναι ότι η ιστοσελίδα μπορεί να έχει επίσης ανοίξει ένα άλλο κρυφό παράθυρο κάτω από το παράθυρο. Αυτό το παράθυρο μπορεί να περιμένει έως ότου ο κύριος χώρος είναι κλειστός, και στη συνέχεια να αρχίσει να ακούει χωρίς να ζητεί άδεια. Αυτό μπορεί να γίνει σε ένα παράθυρο που δεν είδατε ποτέ, ποτέ δεν αλληλεπιδράτε , και ίσως δεν γνωρίζετε καν ότι υπήρχε, " γράφει ο καταγγέλλων .

Το βίντεο δείχνει μια εγγραφή παράθυρου του browser pop-under και πληκτρολογώντας λέξεις ο προγραμματιστή καθώς μιλάει. Το παράθυρο μπορεί να είναι μεταμφιεσμένο ως διαφημιστικό banner, ώστε ο χρήστης δεν έχει καμία ένδειξη ότι το Chrome ακούει τη φωνή τους, είτε αυτό είναι στο τηλέφωνο, μιλώντας με κάποιον στο Skype, ή απλώς μια συνομιλία με κάποιον κοντά στον υπολογιστή.



Η εκμετάλλευση είναι μια σοβαρή παραβίαση της ασφάλειας που έχει θέσει σε κίνδυνο την ιδιωτική ζωή εκατομμυρίων χρηστών του Google Chrome, σύμφωνα με τον προγραμματιστή, ο οποίος προειδοποιεί, εφ 'όσον ο Chrome εξακολουθεί να λειτουργεί, τίποτα δεν είναι ιδιωτικό δίπλα στον υπολογιστή σας ."

Η εκμετάλλευση μετατρέπει το Google Chrome σε ένα «εργαλείο κατασκοπίας», προσθέτει ο προγραμματιστής, επισημαίνοντας ότι η λειτουργία εγγραφής μπορεί να ενεργοποιηθεί με τη χρήση ευαίσθητων λέξεων-κλειδιά και να περάσει στους "φίλους σας στο NSA."

Ο προγραμματιστής το ανέφερε στην Google, στις 19 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους και πήρε τη διαβεβαίωση ότι θα επιλύονται γρήγορα. Ωστόσο, παρά τα φαινόμενα, για τον καθορισμό του bug μέσα σε δύο εβδομάδες, η ενημερωμένη έκδοση δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε χρήστες του Chrome, με τη Google να λέει στον προγραμματιστή, "Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη."

Όπως έχουμε επισημάνει κατά το παρελθόν , τους όρους της συμφωνίας για το Android και το iPhone apps απαιτούν τώρα οι χρήστες να συμφωνήσουν να επιτρέψουν το μικρόφωνό τους να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς επιβεβαίωση.

Όροι συμφωνίας του Facebook του επιτρέπει επίσης να καταγράψει τις κλήσεις σας, να διαβάσει αρχείο κλήσεων του τηλεφώνου σας και να "διαβάσει δεδομένα σχετικά με επαφές που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας με την οποία έχετε ονομάσει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . "

Είμαστε σε έναν κόσμο που ακόμη και ο Τζορτζ Όργουελ θα χλεύασε ως αδιανόητο. ενσωματωμένα μικρόφωνα σε όλες της κονσόλες Xbox Kinect υψηλής τεχνολογίας κάμερες δρόμου που μπορούν να καταγράψουν ιδιωτικές συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο αποτελούν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της ιδιωτικής ζωής .




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *