ροή ειδήσεων

Νεκρός ο Τίτο Βιλανόβα. Θρήνος σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη

Υπόκλιση και συλλυπητήρια από την Ρεάλ Μαδρίτης, που πρώτη εξέδωσε ανακοίνωση...

Το ισπανικό ποδόσφαιρο θρηνεί το χαμό του Τίτο Βιλανόβα, του 45χρονου πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα ο οποίος «έσβησε» σήμερα μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο...
Ο Βιλανόβα, ο οποίος το 2011 είχε διαγνωστεί με καρκίνο της παρωτίδας και είχε υποβληθεί σε επέμβαση, ήταν από χθες σε σοβαρή κατάσταση, μετά το νέο χειρουργείο για προβλήματα του στομάχου.

«Ατελείωτος πόνος. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» έγραψε η καταλανική ομάδα στο προφίλ της στο Twitter, ως «ύστατο χαίρε» στο δικό της παιδί, ενώ ο Τσάβι έγραψε: «Για πάντα μαζί μας μίστερ. Αναπαύσου εν ειρήνη Τίτο Βιλανόβα».

Συγκλονισμένη είναι όμως και η «αιώνια» αντίπαλος της «Μπάρτσα», η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον αρχηγό της αλλά και «κάπτεν» της Εθνικής Ισπανίας, Ικερ Κασίγιας, να γράφει: «Είναι μια θλιβερή ημέρα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αναπαύσου εν ειρήνη Τίτο Βιλανόβα. Ήσουν ένα παράδειγμα δύναμης και κουράγιου για όλους μας».

Λίγο αργότερα ακολούθησε η δήλωση του προέδρου της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά θλίψη μου για το θάνατο του Τίτο Βιλανόβα και να μεταφέρω, εκ μέρους της Ρεάλ Μαδρίτης, τα συλλυπητήρια, την αγάπη και την υποστήριξή μας στην οικογένειά του, την Μπαρτσελόνα και κυρίως στη σύζυγο και τα παιδιά του. Σήμερα είναι μια μέρα μεγάλης λύπης για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και αναγνώρισης της ζωής και της επαγγελματικής καριέρας του».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκφράζοντας την οδύνη για την απώλεια του 45χρονου τεχνικού. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμετέχει στην θλίψη ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κόσμου για την απώλεια του Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος έζησε ολόκληρη τη ζωή του προσφέροντας και δημιουργώντας στον χώρο του ποδοσφαίρου».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *