ροή ειδήσεων

Το πρώτο "τουρκικό" εξτρεμιστικό κόμμα (DEB) ανακοίνωσε την κάθοδο του στις ευρωεκλογές!

Στις Ελληνικές ευρωεκλογές κατέρχεται το εξτρεμιστικό κόμμα των μουσουλμάνων της Θράκης DEB/KIEΦ (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας ) σε ανακοίνωση που εξέδωσε, και στην οποία ανακοίνωση ήδη παραβιάζουν τον Ελληνικό νόμο... αφού αναφέρονται σε "τουρκική μειονότητα της Θράκης" κάτι το οποίον δεν υπάρχει και φυσικά συντείνει στον διχασμό μεταξύ Ελλήνων πολιτών.

Εισαγγελέας για τους εξτρεμιστές δεν υπάρχει, φυσικά (δεν δηλώνουν "Έλληνες εθνικιστές" για να συλληφθούν και να πάνε στον Κορυδαλλό, δηλώνουν "Τούρκοι" άρα...
απολαμβάνουν της προστασίας της Άγκυρας) άρα μπορούν ελεύθερα να δηλώνουν ότι θέλουν.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρονται στα "άλυτα προβλήματα της μουσουλμανικής τουρκικής μειονότητας", οπότε καταλαβαίνετε με τι σκοπό θα κατέβουν στις ευρωεκλογές, με στοχο να ανθεωρηθεί η Συνθήκη της Λωζάνης, και να αναγνωριστεί η εθνικότητά τους ως τουρκική, ενώ η ίδια η Τουρκία έχει αποδεχθεί στην Συνθήκη της ΛΟζάνης ότι δεν υπάρχει τέτοια μειονότητα ακριβώς γιατί οι μουσουλμάνοι της Θράκης προέρχονται από διαφορετικές εθνικότητες.

Στην ανακοίνωσή τους μας λένε ότι βαρέθηκαν τους "μεσάζοντες" ( δηλαδή τα "Ελληνικά" - τρόπος του λέγειν - ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, και ΝΔ) και "αποφάσισαν να κατέβουν οι ίδιοι αυτοπροσώπως" και να κατευθύνουν τις μειονοτικές ψήφους εξόλοκλήρου στα πρόσωπα που έχουν υποδειχτεί από το Προξενείο.

Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να συγκετνρώσουν το απαραίτητο 4,5% για να εκλέξουν ευρωβουλευτή αλλά ουδείς γνωρίζει πόσο θα είναι το τελικό ποσοστό αποχής των Ελλήνων ψηφοφόρων της Θράκης από τις ευρωεκλογές.

Η κάθοδος των εξστρεμιστών στις ευρωεκλογές είναι η πρόβα τζενεράλε για τις εθνικές εκλογές, όπου πιστεύουν ότι μπορούν να εκλέξουν τουλάχιστον δύο βουλευτές στο εθνικό Κοινοβούλιο.

Και οι πάντες αντιλαμβάνονται τις θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση...

Ήταν ένα προσεκτικά σχεδιασμένο εγχείρημα από την ΜΙΤ η οποία έχει ρίξει "τρελό χρήμα" στην Θράκη, υποβοηθώντας την τουρκική τράπεζα Ziraat στην διείσδυσή της.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του DEB/ ΚΙΕΦ

"Είμαστε εν όψει μιας νέας εκλογικής περιόδου. Τον Μάιο μαζί με τις δημοτικές εκλογές και τις περιφερειακές εκλογές θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ανακοινώνουμε ότι ως Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) κατεβαίνουμε στις Ευρωεκλογές του 2014.

Στις Ευρωεκλογές οι ψήφοι μας μέχρι σήμερα πήγαν σε εκείνους που μας θυμούνται πριν τις εκλογικές αναμετρήσεις, σε εκείνους που δίνουν υποσχέσεις που μένουν μόνο στα λόγια.

Μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση ζήσαμε μια απογοήτευση. Πλέον, προκειμένου να μη ξαναζήσουμε μια τέτοια απογοήτευση ως Κόμμα Ισότητας Ειρήνης Φιλίας (ΚΙΕΦ) συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαΐου 2014.

Τις ευρωεκλογές τις βλέπουμε ως μια ευκαιρία για να διαδώσουμε τη φωνή μας, να τραβήξουμε την προσοχή στα προβλήματά μας που δεν λύνονται επί χρόνια και να αντιδράσουμε στη νοοτροπία που κάθε μέρα προσθέτει νέα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα.

Συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές του Μαΐου για να δώσουμε το ένα μήνυμα στην νοοτροπία και τις πολιτικές που δεν λαμβάνουν υπόψη τα δημοκρατικά αιτήματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, που αγνοεί τις προσδοκίες τις, που κλείνει τα μάτια στα δίκαια αιτήματα της, που παραβλέπει μια ολόκληρη κοινωνία.

Για να δώσουμε το «ΠΑΡΩΝ» και το μήνυμα ότι «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ» στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την πατρίδα μας την Ελλάδα τις οποίας είμαστε πολίτες, και για να τραβήξουμε την προσοχή στα προβλήματά και στα δίκαια αιτήματα μας, ως ΚΙΕΦ θα λάβουμε μέρος στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαΐου 2014.

Πιστεύουμε πως οι εκλογές αυτές θα δώσουν μια ώθηση στο δημοκρατικό και δίκαιο αγώνα της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και θα συμβάλουν στον αγώνα για να ακουστεί η φωνή και τα προβλήματα μας τα οποία εδώ και δεκαετίες παραμένουν άλυτα.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
• ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ «ΠΑΡΟΝ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 33 ΧΡΟΝΙΑ
• ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
• ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ
• ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΓΥΛΕΓΓΥΗ
• ΓΙΑ ΝΑ ΑKOYΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ
• ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
• ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΛΗΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ
• ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ
• ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΗ, ΠΙΟ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
• ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΣ ΨΥΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ
• ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ 2014!!!
• ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ «ΟΧΙ» ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ με το ΚΙΕΦ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014…

Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε πιο δυνατοί όταν είμαστε όλοι μαζί μια καρδιά!"
defencenet.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/4/14 13:39

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΡΙΖΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/14 15:28

    Δεν υπάρχει τούρκικη μειονότητα. Υπάρχουν Έλληνες μουσουλμάνοι. Αν υπάρχουν τούρκοι, να μην ανανεωθεί η άδεια παραμονής και να απελαθούν τώρα. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *