ροή ειδήσεων

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΜΙΛΗΣΕ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ» ΦΩΤΟΣ & ΒΙΝΤΕΟ

· Μήνυμα νίκης και αποφασιστικότητας του επικεφαλής της Παράταξης ΡΟ.ΔΗ. κ Χατζή Χατζηευθυμίου ενώπιον του Ροδιακού Λαού....

· Εντυπωσιακή και μαζική η παρουσία συμπολιτών και ειδικά νέων που εξέφρασαν με δυναμισμό και παλμό την υποστήριξη της κοινωνίας στον κ Χατζή Χατζηευθυμίου.

· Παρουσίαση των προτάσεων της παράταξης ΡΟ.ΔΗ. και βολές εναντίον του απερχόμενου συστήματος που αντιλαμβάνεται την εξουσία ως λάφυρο και το Δήμο ως ξενοδοχείο all

· Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16 Μαΐου η κεντρική ομιλία του επικεφαλής της Παράταξης ΡΟ.ΔΗ. κ Χατζή Χατζηευθυμίου Χατζή στην πλατεία Κύπρου.

Η μεγάλη παρουσία πλήθους συμπολιτών μας και ειδικά νέων, επικύρωσε ότι την Κυριακή 18 Μαΐου, η Ρόδος μας αλλάζει σελίδα μαζί με τον Χατζή.

Η νέα γενιά ήταν παρούσα δίνοντας απάντηση σε όσους «απαξίωσαν» την πολιτική και στάθηκε με ενθουσιώδη τρόπο και δυναμισμό δίπλα στον κ Χατζηευθυμίου, ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης ΡΟ.ΔΗ.

Αναλυτικότερα ο κ Χατζηευθυμίου αφού ευχαρίστησε το Ροδιακό Λαό για την μαζική παρουσία του κάλεσε τους πολίτες να κάνουν υπομονή μέχρι τις εκλογές της Κυριακής για να γυρίσει η Ρόδος σελίδα μαζί με την παράταξη ΡΟ.ΔΗ.

Επιπρόσθετα ο κ Χατζήευθυμίου αναφέρθηκε στο απερχόμενο σύστημα εξουσίας που απαξίωσε το Δήμο την τελευταία τετραετία. Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανοχή στους φεουδάρχες της εξουσίας και σε όσους αποξένωσαν τους ενεργούς πολίτες από τα κοινά και κάλεσε το λαό να πει το μεγάλο ΟΧΙ.








Στη συνέχεια ο κ Χατζηευθυμίου ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης ΡΟ.ΔΗ. και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα παρακάτω:

1. Μείωση του λειτουργικού κόστους του Ενιαίου Δήμου με αντίστοιχη μείωση δημοτικών τελών.

2. Δημιουργία Νέου μοντέλου λειτουργίας του Δήμου με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων στα τοπικά συμβούλια των 10 Δημοτικές ενότητες

3. Στήριξη τοπικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας με έμφαση στο τουρισμό και ειδικά την κρουαζιέρα που θα ενισχυθεί με νέες υπηρεσίες. Δηλαδή με μια επιθετική πολιτική προσέλκυσης εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κρουαζιέρας μετην εκπόνηση ενός νέου και ολοκληρωμένου masterplan για το λιμάνι.

4. Ανατροπή του τοπικού συστήματος που δημιούργησε το χρεοκοπημένο και αποτυχημένο μοντέλο λειτουργίας του Ενιαίου Δήμου.

5. Εξορθολογισμός και βελτίωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου όπως καθαριότητα, ευταξία και τήρηση νομοθεσίας σε περιοχές που αποτελούν πόλο έλξης τουρισμού όπως η Μεσαιωνική Πόλη.

6. Κατάργηση του κρατιδίου ανομίας στο Καρακόνερο με ένταξη των Ρομά στον κοινωνικό ιστό και όχι με μεταφορά του προβλήματος σε άλλη Δημοτική Ενότητα. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά το ζήτημα του Καρακόνερου ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι όπως «καθάρισε» το λιμάνι της Ακαντιάς από τα σιλό, έτσι θα καθαρίσει και τον καταυλισμό.

7. Αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου και δημιουργία τοπικού αναπτυξιακού πλάνου ακόμα και αν αυτό σημαίνει σύγκρουση με το ΤΑΙΠΕΔ για πρασονήσι και γκολφ Αφάντου.

8. Αναδιοργάνωση των δημοτικών επιχειρήσεων ΡΟ.ΔΑ. και ΔΕΥΑΡ με ειδικά τιμολόγια για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως ΑΜΕΑ, μακροχρόνια άνεργους, πολύτεκνους κ.τ.λ.

9. Αλλαγή στο θέμα του allinclusive τοπικού σύμφωνου συνεννόησης,. Δηλαδή είτε με περιορισμό του κατά μία ή δύο μέρες, όπως γίνεται στην Ισπανία, είτε με ένταξη στο συνολικό πακέτο και άλλων κατηγοριών επιχειρήσεων και υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού.

10. Δημιουργία δομών και ανάληψη δράσεων πολιτικής προστασίας ώστε η Ρόδος να θωρακιστεί και να μην υπάρξουν ξανά απώλειες σε περιουσίες και ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν χωρίς να αναλαμβάνουν οι αρμόδιοι πολιτικοί προϊστάμενοι την ευθύνη.

Κλείνοντας την προεκλογική του ομιλία ο κ Χατζηευθυμίου κάλεσε τους πολίτες να διαδώσουν το μήνυμα της νίκης και της οριστικής ανατροπής του συστήματος, ώστε να επανέλθει η ελπίδα η ανάπτυξη στο νησί μας λέγοντας τα εξής:

«Σε κάθε εκλογές οι επαγγελματίες της πολιτικής σας φορτώνουν με υποσχέσεις και ωραία λόγια. Προσωπικά μια υπόσχεση μπορώ να σας δώσω, με το χέρι στην καρδιά και κοιτάζοντάς σας στα μάτια, που περιλαμβάνεται σε μία μόνο λέξη δουλειά.

Σκληρή δουλειά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που θα µου δείξετε, τις ελπίδες σας για µια Ρόδο µε μέλλον και δημιουργία.

Την Κυριακή δώστε τη δική σας απάντηση. Η ΡΟ.ΔΗ εκφράζει μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία, μια μεγάλη πλειοψηφία πολιτών. Αυτή η μεγάλη κοινωνική συμμαχία θα σχηματοποιηθεί και θα εκφραστεί την επόμενη Κυριακή.

Θα στηριχθεί από ανθρώπους που αυτή την Κυριακή θα κάνουν άλλη επιλογή.

Αλλά την επόμενη Κυριακή θα είμαστε όλοι μαζί.

Απέναντι σε αυτό το σύστημα εξουσίας του χθες.

Μας συκοφάντησαν, μας λοιδώρησαν, μας υποτίμησαν. Τώρα όμως θα τους νικήσουμε. Τώρα είναι η δική σας ώρα. Δώστε τη μάχη σπίτι-σπίτι.

Μην φοβάστε να διαδώσετε το μήνυμα της νίκης.

Της νίκης του ΡΟΔΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.Της δικής μας νίκης.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ. Για τη Ρόδο της ανάπτυξης.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ. Για τη Ρόδο της δημιουργίας.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ. Για τη Ρόδο των ονείρων μας.

Ροδίτισσες και Ροδίτες.Σας ζητώ μια ψήφο καρδιάς., Σας ζητώ να βάλετε όλοι το χέρι σας ώστε να επαναφέρουμε τις πραγματικές αξίες και πάλι στο δημόσιο βίο.

Να αποκαταστήσουμε την τάξη στον τόπο μας. Τώρα υπάρχει μόνο η Ρόδος.

Για τη Ρόδο μας, για τις επόμενες γενιές ψηφίζουμε την Κυριακή. Για τη Ρόδο που μας αξίζει.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *