ροή ειδήσεων

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

ΑΝΑΝΓΝΩΣΤΗΣ:

ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΠΕΊΓΟΝΤΑ..ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.... [ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ] ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΠΟΔΙ.ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΚΤΊΝΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΠΑΣΙΜΟ Κ ΠΟΝΑΩ ΜΕΡΕΣ.ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΧΤΙΝΕΣ... Η ΑΧΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ..... ΩΣ ΣΥΝΙΘΩΣ.... ΕΔΩΣΑ 19.40. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΣ ΑΚΤΊΝΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ...[ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ] ΕΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΊΝΕΣ.ΠΗΓΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ, Κ ΖΗΤΗΣΑ ΑΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΠΙΣΩ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.... ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΩ.
Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ....ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ.... ΔΕΧΤΗΚΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ... ΑΠΑΙΤΗΣΗ Κ ΕΚΒΙΑΣΜΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ 4.30 Ε. ΠΡΟΣΤΙΜΟ... ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ... ΞΑΝΑ ΔΕΧΤΗΚΑ ΑΠΕΙΛΕΣ Κ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ..... Κ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ... ??? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ??? ΠΟΥ ΠΗΓΑ??? ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....??? ΤΡΑΠΕΖΑ...???...Η ΕΦΟΡΙΑ...??ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΦΟΡΟ ?? ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ??? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΜΑΣ... ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ.... ΤΙ ΚΑΝΕΙ ....??? Ο ΔΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ...??? ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...??? ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..??? ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!! 
ΣΗΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ... ΑΛΛΑΑΑΑ.... ΕΛΕΟΟΟΣ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/5/14 07:11

    Εάν κάτι λειτούργει σωστά στο Νοσοκομείο είναι το γραφείο κίνησης, για οτιδήποτε άλλο ,ίσως η καλυτέρα σίγουρα , θα είχα αμφιβολίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/14 08:05

    η κυρια αυτη κατεβαινει κ για δημοτικος συμβουλος τρομαρα της. Ντροπη!!!! κ εγω ειχα παει καποια στιγμη με το παιδι μου κ πετυχα την συγκεκριμενη κ μου μιλησε επισης ασχημα επειδη την διεκοψα απο το μονολογο της οτι οι γιατροι γραφουν ασχημα κ δεν καταλαβαινει λεξη. Δεν εχει τροπους κ νομιζει μαλλον οτι δεν την κουναει κανενασ απο κει. Το νοσοκομειο εχει αξιολογους ανθρωπους αλλα εχει κ τετοιους .. οι μισοι απο κει μεσα δεν θα επρεπε να δουλευουν στο νοσοκομειο κ με ασθενης. Απλα γεννηθηκαν σε λαθος εποχη, επρεπε να ζουσας την εποχη του Χιτλερ κ να ειναι στο Γκεσταμπο, γαντι θα τους πηγεναι η δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/5/14 12:01

    το χειρότερο είναι ότι θα έρθει μετά ο σεκιουριτάς για να κάνει ..... την δουλειά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/5/14 14:30

    αναλογο περιστατικο ειχα προχθες με την εν λογω κυρια "ο θεος να την κανει" μολις πηγε να μου υψωσει φωνη απλα τις ειπα οτι ετσι και τολμισει και ανβασει ακομα λιγο τον τονο της φωνης της και δεν με εξηπηρετησει στα επομενα 2 λεπτα θα παρω τηλεφωνο τα καναλια και θα την καταγγειλω δημοσια. το βουλωσε αμεσως. την επομενη φορα καντε και σεις το ιδιο. τρεμουν στην ιδεα οτι θα ερθουν καμερες και θα γινουν ρεζιλι πιανει παντου οχι μονο στο νοσοκομειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/5/14 18:30

    Γιατί δεν κάνετε καταγγελία στην σελίδα επιθεωρητών, εκεί μπορείτε να γράφετε τα πάντα, και να δεις για πότε αυτή η κυρία, και κάθε δημόσιος υπάλληλος θα το ξανασκεφτεί να το ξανά κάνει, αλλά γράφετε και το όνομα της, για να ΜΗΝ την ψηφίσει κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/5/14 18:28

    Καταδικάζοντας την ενεργεια και τη συμπεριφορά της υπαλλήλου για το εν λόγω περιστατικό είναι αναγκη παράλληλα να υπογραμμίσουμε την αξιόλογη προσπάθεια του επιστημονικού προσωπικού που παρά τις αντίξοες οικονομικές συγκυρίες και την υποβάθμιση που υφίσταται το σύστημα υγείας καταβάλλει καθε δυνατή προσπάθεια για την εξασφάλιση του αγαθού της υγείας. Έχουμε χρέος όχι μόνο να καταγγέλουμε υπερβατικές συμπεριφορές αλλά και να επιβραβευουμε τις προσπαθειες ιατρικου και νοσηλευτικου προσωπικου στην καθημερινή μάχη που δινει στα επείγοντα, στα τακτικα ιατρεία και τις κλινικές... Οι γενικευσεις, οι αφορισμοί και οι αοριστολογίες δε συνεισφέρουν, απεναντίας δημιουργούν εσφαλμενες εντυπώσεις για το χαρακτήρα ενός ιδρύματος που μάχεται ενάντια στην ισοπεδωση.
    Σας ευχαριστω για τη φιλοξενία του σχολίου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *