ροή ειδήσεων

Επιχειρήσεις φαγητού και περιποίησης ανοίγουν οι Έλληνες στην κρίση

Στην Ελλάδα της κρίσης, οι Έλληνες επένδυσαν στο φαγητό και στην περιποίηση καθώς η πλειονότητα των επιχειρήσεων που άνοιξαν τα τελευταία χρόνια είναι...

σουβλατζίδικα και χαμπουργκεράδικα, κομμωτήρια και nails spa.
Την έρευνα πραγματοποίησε η Task Force σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα προηγούμενα δύο χρόνια, στα 4 μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα) της χώρας μας.
Για κάθε επιχείρηση επενδύθηκαν κατά μέσο όρο από 20-30 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που εκτιμάται ότι προήλθαν από αποζημιώσεις ή και αποταμιεύσεις, αφού οι τράπεζες δεν έδιναν δάνεια. Αυτή είναι και η αιτία σύμφωνα με την έρευαν που δεν επενδύθηκαν χρήματα σε παραγωγικούς τομείς.
Σύμφωνα με την έρευνα, πάλι, από τις 100.000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που άνοιξαν τα τελευταία 2 χρόνια, σχεδόν 50.000 αφορούν σουβλατζίδικα, τυροπιτάδικα, πιτσαρίες, καφετέριες και γενικά εστιατόρια ταχείας εστίασης και σχεδόν 10.000 κανονικά εστιατόρια. Υπολογίζεται ότι κάθε ημέρα σε αυτό το διάστημα άνοιγαν 165 φαγάδικα. Επίσης στο χρονικό διάστημα που εξετάζεται άνοιξαν 10.000 κομμωτήρια και καταστήματα περιποίησης νυχιών.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *