ροή ειδήσεων

Περιπλανήσεις σε μαγευτικά τοπία της Νότιας Ρόδου (φωτο)

Στο δίλημμα μισογεμάτο η, μισοάδειο οι ευεργετικές ιδιότητες του feng shui είναι να μπορείς να πραγματοποιείς μια λογική εκκαθάριση του μυαλού απολαμβάνοντας ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από κάθε τι περιττό πού το βαραίνει συλλέγοντας μόνο τις στιγμές και την αίσθηση της φυσικής ομορφιάς...

Έτσι λοιπόν,συνεχίζοντας με απαράμιλλο πάθος και ενθουσιασμό και περπατώντας στα στενά ανηφορικά, κατηφορικά, και υγρά Νοτιοροδίτικα σοκάκια της απεραντοσύνης σε ομορφιά, θέα, και ποικιλόμορφης ανοιξιάτικης πανδαισίας, δεν μπορείς να μην νιώθεις να σε περιτριγυρίζει και η ταπεινότητα με την Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια που εκπέμπουν τα ξωκλήσια οι ναοί και ας είναι πρώτο το χιλιοτραγουδισμένο μοναστήρι της Παναγιάς της Σκιαδενής.. η, η παραδεισένια ατμόσφαιρα της Μονής Θάρρι, με του φιλόξενους πατέρες και μοναχούς και τα δεκάδες διάσπαρτα Νοτιοροδίτικα μοναστήρια με τους δικούς στους ιστορικούς δεσμούς, ήθη και έθιμα, ένα αμάλγαμα από θυμητάρια αναμόχλευσης της μνήμης με την παρουσία μιας φύσης που αποκαλύπτεται μπροστά μας τόσο αθόρυβα όσο και εντυπωσιακά. Κι εύχεσαι ο χρόνος να χάσει το δρόμο, και έτσι το φως της μέρας να μην σβήσει ποτέ, για να γίνουν οι στιγμές σου πρωταγωνιστές σε επιφυλλίδες γεμάτες ψαλμούς,αγιάσματα.. και ένα χαμόγελο να φτερουγίζει στα χείλη και να μείνει εκεί. ακίνητο.. να συλλαβίζει ζωή σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Εκπληρώνοντας για άλλη μια φορά το απόσταγμα της ψυχικής ανάτασις,δώσαμε την υπόσχεση να ανταμώσουμε και να συνεχίσουμε τις όμορφες περιπλανήσεις μας.

Σπύρος Πιζήμολας (Fair play)
























Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *