ροή ειδήσεων

Διαδικτυακό «συνοικέσιο» ετοιμάζει το Facebook

Το Facebook είναι... πολύ μπροστά, είναι γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως η νέα του εφαρμογή θα σας... λύσει τα χέρια, σε περίπτωση πουψάχνετε το ταίρι σας.

Με λίγα λόγια, εάν σας ενδιαφέρει, ερωτικά πάντα, κάποιος χρήστης του Facebook, αλλά δεν ξέρετε αν είναι ελεύθερος ή δεσμευμένος επειδή δεν εμφανίζει αυτή την πληροφορία στο προφίλ του, το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να κάνει τον «κατάσκοπο» για εσάς, καθώς θα εισάγει μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να μάθετε αν ο συγκεκριμένος χρήστης έχει ή όχι δεσμό.
Το κουμπί Ask (Ρώτα) θα εμφανίζεται στα προφίλ των χρηστών που δεν αποκαλύπτουν την προσωπική κατάστασή τους (παντρεμένος, αρραβωνιασμένος, διαζευγμένος, σε σχέση, ελεύθερος κ.λπ.). Ο κάτοχος του επίμαχου προφίλ δεν θα μπορεί να δει στη σελίδα του το κουμπί, το οποίο θα είναι ορατό μόνο στο χρήστη που ενδιαφέρεται να μάθει πληροφορίες γι' αυτόν.
Κάνοντας κλικ στο κουμπί, ο ενδιαφερόμενος θα καλείται να στείλει στο... αντικείμενο του πόθου του ένα μήνυμα (π.χ. «Θέλεις να βγούμε έξω για ποτό κάποια στιγμή;»), καθώς και ένα αίτημα στο οποίο θα ζητά να μάθει αν είναι παντρεμένος, δεσμευμένος, ελεύθερος κ.λπ.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα δύο άτομα να είναι ήδη «φίλοι» στο Facebook, καθώς δεν προβλέπεται η χρήση του κουμπιού μεταξύ αγνώστων.
Ο χρήστης που λαμβάνει το αίτημα καλείται να αποφασίσει αν θα απαντήσει στον αποστολέα, κοινοποιώντας μόνο σε αυτόν (και όχι δημόσια) τις πληροφορίες που του έχει ζητήσει.
Μένει να δούμε την επιτυχία που θα σημειώσει στο ελληνικό Facebook.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *