ροή ειδήσεων

Tι λένε τα άστρα για τις εκλογές – Ο “Λέων” Τσίπρας ευννοείται – Πάνω από 12% η ΧΑ – Ποσοστά σε Περιφέρειες και Δήμους

Το γεγονός ότι η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 18 Μαΐου είναι από τις πιο δύσκολες των τελευταίων ετών το γράφουν μέχρι και τα άστρα! Η ημερομηνία διεξαγωγής... τους θεωρείται από τους ειδικούς «εντελώς λανθασμένη», αφού η αστρολογική ιστορία έχει αποδείξει πως εκλογές έπειτα από τόσο δυνατές εκλείψεις (όπως ήταν η σεληνιακή στις 15 Απριλίου και η ηλιακή στις 29) φέρνουν μεγάλες ανατροπές.

Οπως αποκαλύπτει στην «Espresso της Κυριακής» η πολιτική αστρολόγος και εκπρόσωπος της American of Astrologers of Hellas Δήμητρα Παπανικολοπούλου, οι επικείμενες εκλογές θα μπορούσαν να ονομαστούν και «στηλιτικές», ενώ περιοχές-«κάστρα» των δύο άλλοτε μεγάλων κομμάτων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ θα χαθούν και θα αλλάξουν οριστικά πολιτικό χρώμα. «Η ημερομηνία που έχει επιλεγεί για τις εκλογές είναι αστρολογικά η χειρότερη. Οι εκλογές αυτές θα φέρουν μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για πρόωρες βουλευτικές εκλογές» εξηγεί η ειδικός, αστρολογική σύμβουλος και πολλών Ελλήνων πολιτικών, ενώ προσθέτει: «Τα άστρα δείχνουν πως η Ν.Δ. χάνει το 70% των δήμων (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Βόλο, Αχαΐα, Δωδεκάνησα, Κρήτη κ.ά.) και των περιφερειών που μέχρι τώρα της ανήκαν. Στις ευρωεκλογές οι τελευταίοι γίνονται πρώτοι και οι πρώτοι τελευταίοι. Κόμματα που θεωρούνται δεδομένα δεν θα μπουν στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους ευρωβουλευτές».

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Δήμητρας Παπανικολοπούλου, πρώτο κόμμα στις εκλογές της επόμενης Κυριακής θα ανακηρυχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά από 2% έως 5% από τη Νέα Δημοκρατία. «Το ΠΑΣΟΚ, όσο και αν στεναχωρεί κάποιους, διαλύεται ολοκληρωτικά μετά τις εκλογές. Η Χρυσή Αυγή – Ελληνική Αυγή θα ξεπεράσει το 12%, ενώ θα έχουμε πτώση στα ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το Ποτάμι δείχνει να περνάει στην Ευρωβουλή.

Γενικά, και στις δύο περιπτώσεις των εκλογών αστρολογικά στο 70% νικητής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, που είναι Λέων. Ο αστρολογικός του χάρτης “δείχνει” να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του Μαξίμου, εάν οι εκλογές γίνουν το φθινόπωρο. Εάν οι εκλογές προκηρυχθούν νωρίτερα, θα οδεύσει προς την εξουσία, αλλά όχι αυτοδύναμος. Αντίστοιχα, συνδυασμός αστρολογικών χαρτών και ουράνιων φαινομένων δείχνει αλλαγή ηγεσίας στη Ν.Δ., ενώ το εκλογικό αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις θα αμφισβητηθεί.

Δείχνει επίσης -με απόλυτη αστρολογική βεβαιότητα- ότι η Ελλάδα στο τέλος θα ανακάμψει μετά τη νέα εποχή, που θέλει επιστροφή στη μάχιμη πολιτική του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Το σίγουρο είναι πως ο πρωθυπουργός της χώρας τη δεδομένη στιγμή που γίνονται οι εκλογές δεν ευνοείται, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ευάγγελο Βενιζέλο».

Περιφέρειες και δήμοι

Ακολουθώντας πάντα την τολμηρή τακτική που τη διακρίνει, δηλαδή τη συγκεκριμένη πρόβλεψη που αψηφά την επικινδυνότητα να διαψευστεί, η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου αναλύει για την «Espresso της Κυριακής» τα δεδομένα ανά νευραλγική περιφέρεια ή δήμο αλλά και ανά υποψήφιο.

Ετσι, για τον Πειραιά η αστρολόγος προβλέπει: «Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, αν και Σκορπιός, δείχνει να παίρνει τον Δήμο του Πειραιά -με πιθανότητες 70%- στον δεύτερο γύρο. Ο Γιάννης Μώραλης, ωστόσο, δεν θα καταφέρει να φέρει την ανατροπή στον Δήμο του Πειραιά, αν και το ποσοστό του δεν θα είναι διόλου ευκαταφρόνητο».

Για τον ιστορικό δήμο της νύφης του Θερμαϊκού τα άστρα «δείχνουν» Μπουτάρη: «Η Θεσσαλονίκη δείχνει να παραμένει στα χέρια του σημερινού δημάρχου της, ο οποίος είναι γεννημένος στις 13 Ιουνίου του 1942, εποχή που είχαμε δυνατή ευθυγράμμιση στους Διδύμους. Ο Σταύρος Καλαφάτης, από την άλλη, είναι Ταύρος και η ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο δεν είναι ό,τι καλύτερο για εκείνον.

Στον Δήμο Μαραθώνα ο υποψήφιος Ηλίας Ψινάκης είναι Κριός και αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι που του πηγαίνει και δεν είναι άλλο από τον πολιτισμό. Τα άστρα δείχνουν πως παίρνει το εισιτήριο και κερδίζει τον δήμο».

Η Περιφέρεια Αττικής είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση: «Είναι η περιφέρεια στην οποία θα δοθεί η μεγαλύτερη πολιτική μάχη. Είναι η περιφέρεια της πόλωσης. Ευνοούμενος αστρολογικά για την περιφέρεια είναι ο Γιώργος Κουμουτσάκος, στο 70%, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο δεν θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της εκλογής, καθώς φαίνεται πως τα πράγματα για τον Γιάννη Σγουρό είναι σαφώς καλύτερα, όπως και για τη Ρένα Δούρου. Από την άλλη ο Ηλίας Παναγιώταρος της Ελληνικής Αυγής θα είναι πολύ κοντά στον δεύτερο γύρο, με ένα ποσοστό που για πολλούς θα θεωρηθεί ακόμα και έκπληξη».

Σύμφωνα με τη Δήμητρα Παπανικολοπούλου, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και σε εκείνην της Στερεάς Ελλάδας τα πράγματα είναι πιο καθαρά από πλευράς άστρων: «Ο Γιάννης Ιωαννίδης ανήκει στους Ιχθύς και αν και έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πόσο καλός κόουτς είναι, ωστόσο αυτή η στιγμή δεν τον ευνοεί καθόλου. Από την άλλη, όμως, ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι Παρθένος, με την ημερομηνία των εκλογών πολύ ευνοϊκή για εκείνον και δείχνει -στο 70%- να παίρνει άνετα την περιφέρεια.

Οσο για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δείχνει να την κερδίζει ένας νέος άνθρωπος, που καθώς ανήκει στους Ιχθύς έχει να προσφέρει πολλά. Η ημερομηνία που αποφάσισε ο Κωνσταντίνος Μπακογιάννης να ανακοινώσει τον συνδυασμό του του δίνει το εισιτήριο της επιτυχίας. Από την άλλη, ο Θανάσης Γιαννόπουλος είναι γεννημένος στις 3 Μαρτίου του 1946 κάτω από μια δυνατή ευθυγράμμιση στους Ιχθύς, που σε αυτή τη φάση -αν και ως γιατρός αριστεύει- θα σημάνει το τέλος της πολιτικής του θητείας.
Η μονομαχία της Αθήνας

«Ο Γιώργος Καμίνης είναι Καρκίνος. Οι Καρκίνοι δεν υπήρξαν καλοί πολιτικοί, ούτε όμως και καλοί στο διοικείν. Αστρολογικά είναι δύσκολο να βρεθεί στον δεύτερο γύρο, όμως θα κάνει την έκπληξη. Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί οι εκλείψεις που προηγήθηκαν είναι ανατρεπτικές και ταυτόχρονα δείχνουν τον δρόμο των στηλιτικών εκλογών του 1874.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι Κριός, ευαίσθητος και συναισθηματικός. Με τον επαναστατικό Ουρανό στον Κριό φαίνεται πως, κατά 70%, θα πάρει το δρόμο για τον δεύτερο γύρο» λέει η πολιτική αστρολόγος αναλύοντας τα δεδομένα για τη μάχη της Αθήνας.

«Ο Αρης Σπηλιωτοπουλος είναι Σκορπιός. Ο Κρόνος στον Σκορπιό δημιουργεί μαθήματα και ύπουλα χτυπήματα. Η ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην πολιτική του εκστρατεία και θα δυσκολευτεί πολύ να πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι Τοξότης. Ο μήνας Μάιος για τη Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα είναι ο καλύτερος μήνας για τον ίδιο και για το κόμμα και αστρολογικά δείχνει να παίρνει το εισιτήριο, στο 70%. Ο Δήμος της Αθήνας θα κριθεί στον δεύτερο γύρο και στις πιο ύπουλες συμμαχίες.

Από την άλλη, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες έχουν ποσοστά σε καθοδική πορεία, ωστόσο ο Βασίλης Καπερνάρος στην Αθήνα θα καταφέρει να πάρει ένα ικανοποιητικό ποσοστό».
Θάνος Μακρογαμβράκης – ΕSPRESSO

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *