ροή ειδήσεων

Θέλω να γίνω ιερέας δήλωσε ο χρυσαυγίτης που μαχαίρωσε τον 16χρονο



Μετανιωμένος για τις πράξεις του - «ουδείς αναμάρτητος» όπως χαρακτηριστικά, μάλιστα, είπε ο ίδιος - δήλωσε ενώπιον δικαστών και ο ενόρκων, ο φοιτητής Θεολογίας Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος κατηγορείται... για την επίθεση σε 16χρονο μαθητή πριν από περίπου ένα χρόνο, έξω από το σχολείο του στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος μαζί με ένα φίλο του χτύπησαν το μαθητή με μαχαίρι στο πρόσωπο και του έκοψαν τη μύτη (η οποία επανήλθε στη θέση της μετά από εγχείρηση) και στη συνέχεια του κατάφεραν χτύπημα λίγα χιλιοστά αριστερά της καρωτίδας. Ο 16χρονος δέχθηκε την επίθεση των δυο νεαρών - που φέρονται ως υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, επειδή είχε εκφράσει τα αντιφασιστικά του πιστεύω στην ερωτική φίλη τού Γ. Αποστολόπουλου και συμμαθήτριά του.
Σήμερα, στη δίκη -που βρίσκεται σε εξέλιξη- ο κατηγορούμενος απολογήθηκε και ζήτησε συγνώμη από το θύμα και την οικογένειά του, υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός μαθητής τον προκάλεσε αποκαλώντας τον «φασίστα και ναζιστικό γουρούνι».
«Όντως η κατάσταση είχε ξέφυγε, είμαι αδικαιολόγητος και ανώριμος» είπε ξεκινώντας την απολογία του ο κατηγορούμενος για να υποστηρίξει στη συνέχεια πως «ο Γολγοθάς» -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- ξεκίνησε όταν η ερωτική φίλη του φόρεσε μια μπλούζα της Χρυσής Αυγής. Ανέφερε ο κατηγορούμενος: «Είχαμε πάει για καφέ κι ένα κόμμα, η Χρυσή Αυγή, έκανε δράση στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Πέρασε μια κοπέλα και μας την έδωσε δωρεάν μέσα σε νάιλον σακούλα. Της λέω, «Άρτεμις, κράτα τη για να με θυμάσαι. Από τη στιγμή που τη φόρεσε η Άρτεμις άρχισε ο Γολγοθάς. Της λέγανε ότι είναι με τον γκόμενο το φασίστα και με βρίζανε».






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/6/14 11:46

    Τωρα το βρηκαμε. Ο Χρυσαυγιτης, οι χρυσαυγιτες, ειναι φασιστες, ειναι ναζι... Οι μονοι που φταινε ειναι οι πολιτικοι κα τα ΜΜΕ που καθημερινσ ασχολουνται με τη Χ Α. Το κανουν για να αποπροσανατολισμο και να μην ασχολουνται με τα μαυρα κσθημερινα προβληματα. Οι Χρυσαυγιτες ειναι γνησιοι Πατριωτες και πολυ καλοι ανθρωποι. Τα περι κουραφεξαλων να μετρησουν τις χιλιαδες αυτοκτονιες την ανεργεια την πεινα κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *