ροή ειδήσεων

ΤΑΙΠΕΔ: Τον Σεπτέμβριο ο νέος γύρος ηλεκτρονικών δημοπρασιών

Οι επόμενες ηλεκτρονικές δημοπρασίες του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων για την αποκρατικοποίηση τριών ακινήτων του Δημοσίου θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο....

Ο νέος γύρος δημοπρασιών περιλαμβάνει ένα διατηρητέο κτίριο σε πολύ καλή αστική περιοχή στο κέντρο της Λουμπλιάνας στη Σλοβενία, κοντά στο γνωστό πάρκο Τίβολι. Το κτίριο διαθέτει υπόγειο 382 τ.μ., ισόγειο και 1ο όροφο 372 τ.μ. έκαστος, δώμα 103 τ.μ. και parking 20 τ.μ.

Παράλληλα περιλαμβάνονται περίπου 25 ακίνητα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ναύπλιο, στην Κω, στη Ρόδο και σε άλλες παραθαλάσσιες περιοχές (Αχαϊα, Χαλκιδική, κλπ). Στον κατάλογο των προς αποκρατικοποίηση ακινήτων εντάχθηκε και τριώροφο κτίριο με διατηρητέα πρόσοψη στο κέντρο της Πάτρας, με την χρήση των δύο ορόφων να έχει παραχωρηθεί στο υπουργείο Πολιτισμού. Δύο διώροφα καταστήματα στο Νιοχώρι Ρόδου, επαγγελματικός χώρος στο λιμάνι της Σύρου και τέσσερα πρώην ειρηνοδικεία σε επαρχιακές πόλεις ή κωμοπόλεις.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία συγκεντρώθηκαν περί τα 13 εκατ. ευρώ από τα πρώτα κύματα ηλεκτρονικών δημοπρασιών, μέσω του δικτυακού τόπου www.e-PublicRealEstate.gr. Επισημαίνεται ότι ο ετήσιος στόχος της διοίκησης του Ταμείου είναι η συγκέντρωση 50 – 70 εκατ. ευρώ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *