ροή ειδήσεων

Αγανακτισμένος με τις αστικές συγκοινωνίες της Ρόδου

Αναγνώστης:

Είμαι εργαζόμενος και διαμένω στο ροδίνι και χρησιμοποιω την αστική συγκοινωνία....
Μέχρι τώρα εξυπηρετούσε την περιοχή το 1 το 12 και 13.
Κόπηκε απο τη γραμμή το 1 και το 12...
Βρε κάφροι εχετε δουλέψει ποτε στη ζωή σας 8ωρο και να πρέπει να πάρετε αστική συγκοινωνία??????
Μέτοχοι στα ταξι μπήκατε??? αλλα δεν φτανει το μεροκάματο ετσι που το καταντήσατε ολοι εσεις για ταξι!!!!!!!!
Ρυθμίζουν τις ζωές μας αχρηστοι!!!!!! άσχετοι!!!!!!!!!!!! Άρχοντες της πόλης που δεν καταδέχονται να κανουν μια βόλτα να δουν πόσο την εχουν καταστρέψει!!!!!!!!!!!! ουτε γιαυτό ειναι ικανοί!!!!!!!!!!!!
Κάποιοι .... κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουν πόλη.... ή εμεις οι εργαζόμενοι ή εσεις που ρυθμίζετε την καθημερινότητά μας!!!!!!!!!!!!!!
Αχρηστοι!!!!!!!!!!!!! Ανίκανοι!!!!!!!!!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/6/14 21:21

    Αξιότιμε κύριε αγανακτισμένε πολίτη,
    συμμερίζομαι τον πόνο και τον καημό σας αλλά ένα πράγμα δεν καταλάβαμε.
    Πήγατε στις εκλογές να ψηφήσετε η όχι.
    Αν η απάντηση σας είναι αρνητική όπως φαντάζομαι δεν έχετε κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας γιατί από εδώ και πέρα αποφασίζουν άλλοι για εσάς, εσείς απλά συνεχίστε να κάθεστε στον καναπέ σας, κάποια στιγμή θα έρθει και το λεωφορείο της ελπίδας να σας πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/6/14 22:28

      «το βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι' αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει» Πλάτων

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/14 22:29

      Εσύ που το κατάλαβες ότι δεν ψήφισε? Μάλλον της εταιρίας των λεωφορείων είσαι για να δίνεις τέτοια απάντηση.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/6/14 22:31

      Ελλάς Ελλήνων ανικάνων!!!!! Κατά τα άλλα μας φταίνε οι κακοί "Γερμανοί"!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/6/14 07:11

    Απαντώ σε όλους για το πρώτο σχόλιο μου.
    Δεν έχω σχέσεις με λεωφορεία και γενικά με τη ΡΟΔΑ, είμαι ένας απλός κάτοικος που αφήνει το αυτοκίνητο σπίτι του και πάει στη δουλεία με το λεωφορείο. Την τελευταία εκλογική περίοδο περιμένοντας στη στάση άκουγα πολλούς χρήστες να διαμαρτύρονται έντονα, γιατί το λεωφορείο δεν περνούσε στην ώρα του και πολλά αλλά, στο τέλος δε όλοι συμφωνούσαν ότι δεν θα πήγαιναν να ψηφήσουν , πράγμα που διαπίστωσα περιμένοντας πάλι στη στάση μαζί με τους ίδιους και τους ίδιους.
    Το συμπέρασμα μου είναι ότι τα παραπάνω σχόλια ανήκουν σε Ελληναρες του καναπέ και του ποντικιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/6/14 09:51

      ... θέλεις να μας πεις οτι εσυ ειχες ενεργή συμμετοχή για να φτάσουμε σε αυτό το χάλι? και πρέπει να το χαίρεσαι...ετσι δεν ειναι? Μπράβο σου εισαι τουλάχιστον αξιολύπητος......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/6/14 10:07

      Αγαπητοί κυριοι, βγηκα να κανω καποιο σχόλιο σαν αγανακτισμενος εργαζόμενος πολίτης που με ξεζουμίζουν καθημερινα χωρίς να πιανει τόπο το ζουμί.....
      Ο κυριος που σχολιάζει με υποθέσεις και οργιαζουσα φαντασία, αν τον ρωτούσα... αν ειχε η γιαγια μου ουρα... τι θα ήτανε? τι εχει να μας πει βαζοντας ολη του τη φαντασια , μιας και ριχνει το επίπεδο σαυτό το σημείο?
      Πιστευω αγαπητέ κυριε σαν ενεργός πολίτης που εισαι, οπως αφησες να εννοηθεί, να μπορείς να μου πεις και με ποιο μεσον και τρόπο θα παω και θα επιστρέψω απο τη δουλειά μου..... θα ειμαι υπόχρεος........

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/14 09:44

    Απο φαντασία τουλαχιστον οργιαζεις....!!!!!!!!!!
    Μπράβο που ξερεις τι ειναι ο καναπές και τι δουλεια κανει!!!!!!!!
    Ατυχώς σχολιαζεις και τελικα ρίχνεις καποιες ευθύνες σε καποιον αγανακτισμενο πολίτη """ με το υποθέτω οτι .........."""".........

    Δεν μας πειθεις αγαπητέ κύριε μαυτα σου τα επιχειρήματα..... θελεις να μας πεις δηλ. οτι εισαι ικανοποιημένος απο τις αστικες συγκοινωνίες? οτι εσυ ψηφισες και ρύθμισες τη ζωή σου... την καθημερινότητά σου? δεν μας πείθεις οτι περιμένεις στη σταση να περασει το αστικό και οτι στο τέλος αναγκάστηκες να παρεις ταξι να πας στη δουλεια σου αργοπορημένος ξοδεύοντας το μεγαλύτερο μέρος του μεροκάματου.....
    Αν σε ενόχλησε το σχόλιο θα πρέπει (με τη δική σου λογική των υποθέσεων).... ή να εισαι του ΡΟΔΑ ή καποιος βολεμένος.... Οπως και ναχει όμως, εύχομαι να εισαι απο τους λεβεντες της γενιάς που οταν δεν περάσουν να μας ψεκάσουν , ψεκαζεσαι μόνος σου.... για να υπαρχει καποια δικαιολόγία στον τρόπο σκεψης......διαφορετικα μονο μια πετρα...λιγο σαπουνι...και ενα κομματι σχοινί ειναι η λύση!!!!!!
    Ας κανω και μια ρητορική ερώτηση..... η δική μου η γενια αγωνίστηκε και μπορουσαν να μιλανε για κεκτημένα.... εσυ Ελληναρα τι εκανες για να διαφυλλάξεις αυτά τα κεκτημένα και τι κατάφερες για να μην φτασει αυτή η γενιά να ειναι η γενια των 300 και βγαλε? Σίγουρα απότι μας ειπες δεν καθόσουν στον καναπέ.......το υπόλοιπο μπορεις να το """φανταστείς"""""
    Να εισαι καλά Ελληναρά μου....και να κοιμάσαι όμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/6/14 18:04

      Πριν ενάμιση περίπου μήνα, ήμουν μέσα σε λεωφορείο του ΡΟΔΑ το οποιο πλησίαζε το Μανδράκι οπότε ο οδηγός μας ενημερώνει ότι λογο απεργίας το δρομολόγιο τελειώνει εκεί. Μια κυρία κάνει παράπονο στον οδηγό ότι θα έπρεπε να είχαμε ενημέρωση, οπότε αυτός γυρίζει και της άπαντα « ..σιγά τώρα μη σε ρωτήσουμε πότε θα κάνουμε απεργία»
      Με ρωτάτε εάν είμαι ενεργός πολίτης. Ζούμε σε ένα κράτος που στα χαρτιά τουλάχιστο υπάρχει Δημοκρατία και ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει.
      Σέβομαι τους θεσμούς, τους πολεμώ με το μόνο όπλο που μου δίνει το πολίτευμα, την ψήφο μου. Οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση με χρήση βίας γιουχαΐσματα δεν είναι από εμένα αποδέκτη, όπως δεν είναι αποδεκτό να βλέπω όλους αυτούς τους δήθεν αγανακτισμένους να βρίζουν στις παρελάσεις και μετά να βγάζουν τους ίδιους. Κάτι δεν πάει καλά εδώ, η έχουμε φαινόμενα διπλοπροσωπίας, η δεν πήγαμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα αφήνοντας σε όλους την τύχη μας , μπορεί και να μας ψέκασαν με κανένα ρουσφέτι, δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περιμένω το λεωφορείο στη στάση , για όσο ακόμα θα υπάρχουν.
      Πέντε χρονάκια είμαι σίγουρος ότι θα περάσουν, δεν είμαι άλλο τόσο βέβαιος ότι μερικοί θα βάλουν μυαλό.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *