ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ο μπόμπιρας το έσκασε για να κάνει... κούνια!

Για χάρη του ανέμελου παιχνιδιού

Λαχτάρησαν για τα καλά οι γονείς ενός ατίθασου πιτσιρίκου που παραθερίζουν σε ένα ξενοδοχείο στη Ρόδο, όταν τον έχασαν ξαφνικά από τα μάτια τους...
Λαχτάρησαν για τα καλά οι γονείς ενός ατίθασου πιτσιρίκου που παραθερίζουν σε ένα ξενοδοχείο στη Ρόδο, όταν τον έχασαν ξαφνικά από τα μάτια τους. Πέρασαν δυο μαρτυρικές ώρες γεμάτες αγωνία, ώσπου να διαπιστωθεί ότι ο άτακτος μικρούλης βρισκόταν περίπου 24 χιλιόμετρα μακριά, ευτυχώς σώος.

Ο 8χρονος μπόμπιρας ήθελε σώνει και καλά να κάνει... κούνια και κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τους γονείς του με τους οποίους κάνει διακοπές στα Κολύμπια και να τρυπώσει σε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ, χωρίς να τον αντιληφθεί ούτε ο οδηγός. Όταν οι γονείς του διαπίστωσαν ότι έλειπε, άρχισαν να τον αναζητούν χωρίς αποτέλεσμα. Με την ψυχή στο στόμα ζήτησαν τη βοήθεια της Αστυνομίας και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς και πολίτες που έδειχναν παντού φωτογραφίες του παιδιού.

Δυο ώρες αργότερα, το μυστήριο λύθηκε και η ψυχή του πατέρα και της μητέρας του πιτσιρικά πήγε στη θέση της. Άνδρες της Αστυνομίας ενημέρωσαν ότι είχαν εντοπίσει το αγοράκι στην πόλη της Ρόδου και, μετά από λίγο, το έσφιγγαν στην αγκαλιά τους. Ο 8χρονος εξήγησε με την παιδική του αθωότητα ότι ήθελε να δει τη Μεσαιωνική πόλη και να παίξει στις κούνιες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *