ροή ειδήσεων

Η ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ για τη δολοφονία του Μπρούνο

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας σχετικά με τη δολοφονία του 64χρονου μικροπωλητή Ηλία Φανούρη, γνωστού και ως «Μπρούνο» είναι η εξής: ...

Συνελήφθη με ένταλμα της ανακρίτριας Ρόδου ζευγάρι Βούλγαρων για την εμπλοκή τους στην υπόθεση πυρκαγιάς και θανάτου 64χρονου ημεδαπού στις 13-06-2014 στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 35χρονο και μια 37χρονη, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας και αναζητήσεων στη Χαλκιδική.

Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό
Εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των αναζητήσεων και συνελήφθησαν στη Χαλκιδική, με ένταλμα της κα. Ανακρίτριας Ρόδου ένας 35χρονος και μια 37χρονη, υπήκοοι Βουλγαρίας, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πρόκληση πυρκαγιάς στη Ρόδο.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 13-06-2014, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες απανθρακωμένος 64χρονος ημεδαπός - ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Με εντολή του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, η διενεργούμενη δικογραφία για την υπόθεση διαβιβάστηκε την επόμενη (14-06-2014), από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, καθώς προέκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.

Στο πλαίσιο της συνδυαστικής αστυνομικής έρευνας και συλλογής – αξιοποίησης στοιχείων και προανακριτικών δεδομένων διαπιστώθηκε ότι το ζευγάρι των Βουλγάρων αναχώρησε «βεβιασμένα» από το νησί της Ρόδου τις απογευματινές ώρες της 13-06-2014, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου, η οποία εξέδωσε σχετικά εντάλματα σύλληψης. Στο πλαίσιο των ευρύτερων αναζητήσεων εντοπίστηκαν οι δυο Βούλγαροι στην περιοχή Χανιώτη Χαλκιδικής και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, το βράδυ της 18.06.2014.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στην κα. Ανακρίτρια Ρόδου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *