ροή ειδήσεων

Λεωφορείο - μυστήριο γυρίζει όλη την Ελλάδα

Έχεις ταλέντο στη μπάλα; Ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις. Μία σειρά δοκιμών θα κρίνουν αν μπορείς να μπεις στο πούλμαν....


Ποιο πούλμαν; Είναι το λεωφορείο που ήδη έχει προκαλέσει μυστήριο σε όλη τη χώρα. Ρωτήσαμε και μάθαμε. Είναι ένα νέο πρότζεκτ που κάνει την εμφάνισή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το φέρνει εταιρεία από το εξωτερικό όπου η ιδέα δοκιμάσθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οποιος το δει θα του κάνει εντύπωση επειδή είναι βαμένο στα μπλε.

Υπάρχει η φήμη ότι είναι της Τσέλσι που εδώ και καιρό έχει μπει στο κυνήγι για να βρει ταλέντα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ποδοσφαιρομάζωμα σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτή την προσπάθεια το πούλμαν θα οργώσει όλη την χώρα. Το σίγουρο είναι ότι σκληρές δοκιμές περιμένουν όλους όσους θέλουν να ανέβουν στο πούλμαν. Δεν είναι εύκολο το τεστ. Είναι γνωστό ότι οι ξένοι είναι αυστηροί, αλλά έτσι είναι οι ομάδες του εξωτερικού.

Μπαίνει όποιος αξίζει. Απλά τα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη δοκιμή ταλέντων στην Ελλάδα. Ηδη μάλιστα κυκλοφορούν αποκλειστικές φωτογραφίες του pullman στην Πάτρα. Λένε ότι ήρθε με καράβι και μάλλον από Ιταλία. Για αυτό ακούγεται ότι μεγάλοι παράγοντες του Ιταλικού ποδοσφαίρου ήρθαν Ελλάδα για να πάρουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα μέρη μας. Οι πληροφορίες έχουν ήδη φθάσει σε όλες τις ακαδημίες και τα γήπεδα. Φαίνεται ότι η αδυναμία της χώρας μας σε υποδομές θα μας στερήσουν τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα που αφού ανέβουν στο «magic bus» θα περάσουν τις δοκιμές και θα ανοίξουν νέα παράθυρα στην καριέρα τους.

Πηγή: sport-fm.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *