ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απατεώνισσα πουλά ανύπαρκτα κινητά μέσω Ίντερνετ!

Όσες φορές κι αν αποκαλυφθεί, όσες δικογραφίες κι αν εκκρεμούν σε βάρος της,...μυαλό δεν βάζει η νεαρή απατεώνισσα που για περισσότερο από ένα χρόνο εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες με αγγελίες «μαϊμού» για την πώληση κινητών τηλεφώνων σε τιμές «ευκαιρίας».

Το νέο θύμα της 26χρονης Ελληνίδας που προσποιείται ότι βγάζει στο «σφυρί» το στοκ από το κατάστημα ειδών κινητής τηλεφωνίας το οποίο υποτίθεται ότι είχε και έκλεισε, ήταν ένας συνομήλικός της από την Ηγουμενίτσα. Ο νεαρός ανταποκρίθηκε σε μια ηλεκτρονική αγγελία για την πώληση ενός κινητού που βρήκε από περιήγηση σε μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 26χρονη.

Εκείνη του ζήτησε να καταθέσει το αντίτιμο της αγοράς σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε, αλλά ο 26χρονος δεν παρέλαβε ποτέ το επίμαχο κινητό. Έτσι, κατήγγειλε την εξαπάτησή του στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, που εξιχνίασαν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος της… αμετανόητης δράστιδας.

*** Εράνους χωρίς την απαιτούμενη άδεια, με πρόσχημα την οικονομική ενίσχυση για την ανέγερση μιας εκκλησίας, διενεργούσε στο Χρυσοχώρι Καβάλας ένας 54χρονος που συνελήφθη για πολλοστή φορά για τον ίδιο λόγο από αστυνομικούς του τμήματος Χρυσούπολης.

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν τρία φωτοαντίγραφα παραποιημένης εξουσιοδότησης για τη διενέργεια εράνου και ένα αριθμημένο μπλοκ με κουπόνια και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, που του άσκησε δίωξη για απάτη, παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και πλαστογραφία.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *