ροή ειδήσεων

Συνεχίζει την περιοδεία της η Μαρινέλλα, ξεπερνώντας το πρόβλημα υγείας - Αναβάλλεται, μόνο, η αυριανή συναυλία στη Ρόδο

Η διαχρονικά αγαπημένη Μαρινέλλα, παρά το πρόβλημα υγείας που προέκυψε πριν δύο ημέρες και την ανάγκασε σε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία της...

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την περιπέτειά της αποτέλεσε ένα χρόνιο πρόβλημα στο χέρι της (τενοντίτιδα), για το οποίο, μάλιστα, επρόκειτο να κάνει χειρουργείο τον Σεπτέμβριο. Η κατάσταση του προβλήματος επιδεινώθηκε και οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως η Μαρινέλλα έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα, με αποτέλεσμα να αναβληθεί μία συναυλία, στη Ρόδο, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 23 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας.




Οι συναυλίες της μεγάλης ερμηνεύτριας με τον Κώστα Χατζή συνεχίζονται κανονικά, με πρώτη εμφάνιση την Παρασκευή 25 Ιουλίου, στη Μυτιλήνη, στο Θέατρο Κάστρου.

Πιστή και αφοσιωμένη στην αγάπη και τη λατρεία του κόσμου επιμένει και, παρά τις παραινέσεις των θεράποντων ιατρών, συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία της από την πανέμορφη Μυτιλήνη. Μαθήματα επαγγελματισμού που μας αποδεικνύουν ότι εκτός από μια μεγάλη φωνή είναι μια καλλιτέχνης που σέβεται τόσο τους συντελεστές και συνεργάτες της αλλά πάνω από όλους το κοινό που την ακολουθεί και τη χειροκροτεί 50 χρόνια τώρα.

naftemporiki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *