ροή ειδήσεων

Αποκαλύψεις για εταιρεία που ''εξαφανίζει'' παιδιά και ώρες εργασίας - Σάλος στην πόλη από τις αποκαλύψεις!

Χωνευτήρι παρανομίας, μαύρης εργασίας, αλλοίωσηςσυμβάσεων και κλοπής
του ιδρώτα των εργαζομένων, έχει γίνει εταιρεία... καθαρισμού, η οποία εδρεύει στην Πάτρα και έχει την ευθύνη χώρων υπηρεσιών του Δημοσίου.

Ο πρόσφατος έλεγχος αποκάλυψε πως οι ιδιοκτήτες με... μαγικούς τρόπους είχαν αλλοιώσει στις συμβάσεις που είχαν κάνει με τους εργαζόμενους πολλά από τα στοιχεία, με αποτέλεσμα έγγαμοι και έγγαμες εργαζόμενες να εμφανίζονται ως ανύπαντροι και ανύπαντρες, εργαζόμενοι που ήταν πλήρους απασχόλησης να είναι δηλωμένοι ως τετραωρίτες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις αποκαλύφθηκε πως είχαν παρακρατηθεί από την μισθηδοσία τα ρεπό που ελάμβαναν.

Αποκορύφωμα της αυθαιρεσίας από μια επιχείρηση η οποία εισπράττει μεγάλα χρηματικά ποσά από τον Ελληνα φορολογούμενο, αποτελεί η περίπτωση κατά την οποία εργαζόμενοι ενώ δουλεύουν Σαββατοκύριακα ή γιορτές αμείβονται σα να δουλεύουν μια οποιαδήποτε ημέρα καθώς και περιστατικό όπου πολύτεκνη εργαζόμενη εμφανίστηκε να είναι άτεκνη.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν αφορούν και το ελληνικό δημόσιο, καθώς κατ’ επανάληψη οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης εταιρείας έχουν συλληφθεί να παρανομούν, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο αντί να αποβληθούν από τους διαγωνισμούς που συμμετέχουν για να παίρνουν δουλειές, πάντα είναι από αυτούς που παίρνουν τις καλύτερες.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/7/14 22:24

    Γιατι παμε τοσο μακρια, και δεν βλεπουμε δεν ακουμε στο νησι μας τι γινετε. πριν ενα μηνα περιπου ημουν σε ενα εστιατοριο στην παλια πολη που απασχολη αλβανους .ηρθε ο ελενχος για το ικα και να δητε η κυρια πως τους εξαφανισε ολους.....οι 2 δε απο αυτους εξυπνοι. εκαναν τους πελατες. εξοργισθηκα ενιωσα πικρια γι΄αυτο που εζησα.φανταζομε και στο ξενοδοχειο που εχει η εν λογω κυρια τι θα επικρατει.και ναταν μονο αυτη!!!!!!!!! ενω οι ηλιθιοι πληρωνουν αδρα!! ισως και γι΄αυτο η εν λογω κυρια διαθετει τοσα χρηματα. νανε καλα τα ξεφτερια μας που κανουν τους ελενχους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *