ροή ειδήσεων

Ευλογία η πώληση του γκολφ Αφάντου

Αναγνώστης:

Αγαπητοι αναγνώστες, από τότε που έχω αναμνήσεις θυμάμαι τους γονείς μου να με παίρνουν βόλτα στην παραλία του χωριού μου (Αφάντου) κ να μου δείχνουν... το γκολφ, το ξεραμένο γήπεδο , τις άδειες πισίνες ολυμπιακών προδιαγραφών, τα ερειπωμένα ,γεμάτα γκράφιτη κτήρια που στο εσωτερικό τους βλέπεις σκουπίδια κάθε λογής...και αμέσως μετά οι κουβέντες μας ήταν "Κάποτε ίσως αξιοποιηθεί!" .Θελω λοιπον σήμερα μέσα από αυτό το άρθρο να εκφράσω τη δική μου προσωπική άποψη γιατι πολλά ακούγονται αυτες τις μέρες και πολλοί είναι οι Ροδίτες που περιγελώντας μας μας λένε" Βρε εσεις οι Φαντενοι, κοιμάστε? γιατι δεν ξεσηκώνεστέ/ που θα κανετε μπρε μπάνιο?' και απαντώ¨" οι Φαντενοί μόλις ξυπνησαν και αυτό που θα συμβει στον τοπο μας είναι ευλογία! Ξέρετε τι αναπτυξη θα εχει ο τοπος ή μηπως σας χαλάει που κ τα Αφάντου τωρα πια θα ειναι από τους δημοφιλεστερους προορισμους της Ρόδου? θα εχει ζωή χειμώνα -καλοκαίρι, πλήθος κόσμου θα βρει δουλειά ,από τους χιλιάδες τουρίστες έστω ενα 10% αν ανεβαίνει για βόλτα στο χωριο ξέρετε τι σημαίνει αυτό για την οικονομία του τόπου? Η εικόνα ενός ερηπωμένου περνού θα σταματήσει κ μαγαζιά θα ανοιξουν κ πάλι κ όσο για την παραλία...Από τα 7χλμ ας τους παραχωρήσουμε τα 2,3 μου φτάνουν τα υπόλοιπα για το μπάνιο μου...τελειώνοντας θα σας δώσω σαν παραδειγμα τα κολύμπια... για θυμηθειτε πως ηταν πριν 8 χρόνια, πόσα μαγαζια ήταν κλειστά κ δείτε τα πως είναι σήμερα, μετά από τα ξενοδοχεία που γίνανε εκει...γεμάτο ζωή κ από τις καλήτερες τουριστικές περιοχες του νησιού κ κανένας δεν με εμποδίζει να πάω να κάνω το μπάνιο μου κάτω από του Νικολαείδη κ μετά να ανέβω στου Ηλία για το μεζεδάκι μου! Γιαυτό σας λέω κ το λέω κ στους Φαντενούς...μη σας πανικοβάλουν όλα αυτά που σας λένε κάποιοι ,που ίσως όπως κ τόσα χρόνια λόγω συμφερόντων προσπαθούσαν ώστε το Αφάντου να παραμείνει στάσιμο...Ηρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/7/14 13:03

    ή πολύ μικρός είσαι ή πολύ λαμόγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/7/14 13:12

    Φιαλαράκο η λέξη "αξιοποίηση" στην Ελλάδα δυστυχώς και ειδικά τώρα στις παρούσες συνθήκες
    "ξεπουλήματος" των πάντων (όσων αξίζουν) έχει καταντήσει ύποπτη υπόθεση και με ποιές συνθήκες , με πόσο τίμημα, με τι υποχρεώσεις του "επενδυτή" κλπ κλπ.
    Δεν θέλω να κινδυνολογήσω αλλά φαντάσου ο τάδε να φέρει αλλοδαπούς να δουλεύουν,προιόντα εισαγωγής , κάνει αγορές μόνο απο το εξωτερικό κλπ κλπ.
    Τοτε τι θα μείνει για μας στο χωριό?
    Θα μας αφήνουνε μόνο τα "λύματα" τους και τα σκουπίδια τους, για να μην πώ κάτι άλλο.
    Γιαυτό με το μαλακό και χωρίς ενθουσιασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/14 17:22

      Ναι είδαμε και πόσο αντιδράσαμε στην υπόθεση της Καζινο Α.Ε. με τα ανύπαρκτα ανταποδοτικά οφέλη και επενδύσεις. Τι κάνανε τόσα χρόνια οι δήμαρχοι? Γιατί δεν τα απίτησαν? πήραν μίζες για να τα κάνουν μόκο?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/7/14 13:18

    Να πάρουν τις εγκαταστάσεις και να τις κάνουν ότι θέλουν, την παραλία να μην μπαζόσουν, είδαμε πόσο ευλογία είχαμε και από τόσους άλλους σε τόσες άλλες περιοχές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο σε λυπάμαι φιλέ μου ……………………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/7/14 16:47

    Ego tha ta oikonomiso xontra tora esis kante oti thelete ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/7/14 17:20

    Ελληνάρες μου πατριωτάρες μου, πρωταθλητές στην απάτη και την μίζα στην ΕΕ, (το πιό διεφθαρμένο κράτος στην ΕΕ και με την επίσημη σφραγίδα της) τόσα χρόνια ήμασταν ανίκανοι να το αξιοποιήσουμε και τώρα που κάποιος το ανέλαβε χύνετε το δηλητήριό σας! Ετσι είμαστε εμείς οι Ελληνες, οι Ιταλοί μας άφησαν μνημεία ανυπέρβλητης ομορφιάς και γούστου και εμείς τα καταντήσαμε ερείπια, απέραντους σκουπιδότοπους, ζούγκλες απέραντες με παράνομες πινακίδες, αυθαιρεσία και καταπάτηση δημόσιου χώρου παντού, κακόγουστου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού κτίρια, γυφταριό και κράχτες..... Να μην δείτε κάτι καινούργιο, ανίκανους πολιτικούς απατεώνες εκλέγαμε τώσα χρόνια με μίζες δισεκατομμυρίων να πηγαίνουν στις τσέπες τους, απάτες των δημοτικών κοινοταρχών για να παίρνουν της Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις παρουσίαζαν διπλάσια σε έκταση την Ελλάδα .... αυτοί είμαστε ένα τσούρμο απατεώνων. Εχει δίκιο ο σχολιαστής. Εως τώρα δεν είχαμε να επιδείξουμε τίποτα άλλο από απύθμενη ανεπάρκεια στα του οίκου μας και στο μέλλον των παιδιών μας. Τι κάνατε εσείς οι Αφαντενοί τόσα χρόνια στο χωριό σας? Ούτε τα καλντερίμια ανάμεσα στα σπίτια σας δεν αξιωθήκατε να επιδιορθώσετε σωστά, ο ένας έχτιζε πάνω στον άλλο χωρίς ρυμοτομικά σχέδια, χωρίς να διατηρήσετε ένα τοπικό χρώμα αρχιτεκτονικής όπως η Σύμη. Ακόμα και ο δρόμος από το χωριό στον κεντρικό δρόμο στερείται αποχετευτικού όμβριων υδάτων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/14 16:31

      και εσύ που έδινες τις μίζες τί είσαι;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος31/7/14 17:56

    Κάνε τζα .....Νικολαΐδης κολυμπια σου λέει τίποτα ????
    Τώρα παραλία γιοκ μόνο εάν δώσεις μερικά ευρα για ξαπλώστρες κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/7/14 18:33

    Ακομη και να τα χαριζαν σε επιχειρηματια να φτιαξει κατι της προκοπης η να τα γκρεμισουν τελειως θα ηταν καλυτερο απο αυτα τα ερειπια που τα παρατησαν ετσι.Και ποσα ακομη κτηρια σε ολη την ελλαδα ειναι μισα και παρατημενα...Εφοσον το κολοκρατος δεν ειναι αξιο να φτιαξει κατι για να δημιουργησει σε αυτο το μερος ας δωσουν τουλαχιστον σε ιδιωτες μπας και δουμε κατι της προκοπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/7/14 19:51

    τι λυπασε ρε, τοσα χρονια πυ ερχοσουν στην παραλια και πετουσες τα σκουπηδια σου. αν καποιον πρεπει να λυπασε ειναι ο εαυτος σου. επιτελους πρεπει και οι αφαντενοι να αποκτησουν τον τουρισμο που στερηθηκαν τοσα χρονια λογο αλων σκοπημοτητων. δεν πιστευω να λυπασε και τους καληθενους που αξιποιησαν το φαληρακι ή τους λίνδιακους που αξιοποιησαν τον τοπο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/7/14 19:54

    επιτέλους ηρθε η ωρα της ανάπτυξης και για μας. τωρα το σκεφτηκατε το γκολφ ρε λαμογια τοσα χρονια που ρημαζε που ησασταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/7/14 23:46

    mprosta sto xrima esi ksepoulaas kai ti mana etsi opws ta les ...............kai na fantastw prepei na psifises kai antoni samara gia na exeis tin na douleueis gia 500 eurw san doulos oli mera ......a re kati miala gia auto ftasame ws edw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/8/14 10:55

    Τ αφαντου θα αναπτυχθεί. και οι Ρουμάνοι μαθητες θα τα οικονομησουν.και οι άγγλοι καραγκιόζηδες,(animater) επίσης.και οι Έλληνες barman και το πρωσοπικο όλο επίσης.χαχαχαχα..... βάλε 1500 pota kαι 500 ποπ κορν και789 παγωτά για 700 ευρώ το μήνα...Xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/8/14 16:33

    με 500 ευρώ τον μηνα και τσιμέντο θα δουμε μεγάλες χαρές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/8/14 10:22

    δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν τόσο άδεια κεφάλια εκεί έξω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *