ροή ειδήσεων

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ!

Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ! ...

O Σαμαράς στέλνει εξορία τον πιο άξιο αντίπαλό του και ανοίγει δρόμο στον Βορίδη!

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ήταν μακράν το καλύτερο στέλεχος που διέθετε η ΝΔ και ο μόνος άξιος όχι μόνο να διαδεχθεί τον Σαμαρά ή ακόμη και να προταθεί για Πρόεδρος Δημοκρατίας. Ετσι ...
εντός της ΝΔ παραμένει πλέον ως Νο1 δελφίνος με τις ευλογίες Σαμαρά ο Μάκης Βορίδης! Κι αυτό ώσπου να επιστρέψει για τα καλά ο Καραμανλής και να καθαρίσει τον Ναό του Σολομώντα.
Η κυβέρνηση λοιπόν επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του newpost που αποκάλυψε πρώτο την ισχυρή υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου ανακοίνωσε και επισήμως τον Δημήτρης Αβραμόπουλο ως νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Κυβέρνηση ενημέρωσε με επιστολή τον νέο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, ότι προτείνει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο για τη θέση του Επιτρόπου στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Το όνομα του Αβραμόπουλου είχε κλείσει από χθες και για τον λόγο αυτόν άλλωστε ο Πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική συνομιλία με την Ντόρα Μπακογιάννη που θεωρείτο φαβορί για τη θέση.
Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του κ. Αβραμόπουλου έπεσε στο τραπέζι από τις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα από τον ίδιο τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ- τον νέο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Για τον κ. Γιουνκέρ, η σύνθεση της νέας Επιτροπής είναι το στοίχημα προκειμένου οι ευρωπαίοι υπερυπουργοί να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις πολλές και δύσκολες προκλήσεις της Ένωσης. Έτσι ο ίδιος ο κ. Γιουνκέρ σύμφωνα με πληροφορίες πρότεινε στον Αντώνη Σαμαρά, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο πρόσωπο του οποίου βρήκε όλα όσα αναζητά για το προφίλ της Επιτροπής.
Την ώρα λοιπόν που ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τας Ευρώπας-σε ένα ρόλο που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ, τις ικανότητές του και στα προσόντα του-ο Σαμαράς επιχειρεί να ανακηρυχθεί ως ο απόλυτος κυρίαρχος του παιγνιδιού στο χώρο της ΝΔ.
Αδειάζοντας την Ντόρα παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο μια και ήδη έχουν ανάψει τα τηλέφωνα μεταξύ ενός τριγώνου-φωτιά που έχει σχηματισθεί τις τελευταίες ώρες: Καραμανλής, Ντόρα, Τσίπρας!
Οπως όλα δείχνουν η Ντόρα Μπακογιάννη δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας οποιοδήποτε πρόσωπο προτείνει ο Σαμαράς. Ηδη από την Κέρκυρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για ένα πολιτικό αντάρτικο που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στην διάρκεια της μεταπολίτευης. Η Ντόρα βγαίνει στα χαρακώματα και μάλιστα βάζει πλάτη για τον Τσίπρα-εντός και εκτός της Ελλάδας.
Είναι εκείνη που αναλαμβάνει να του φτιάξει το προφίλ διεθνώς ποντάρωντας σε μια εκλογική συντριβή της ΝΔ!
Στο μεταξύ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" ο Σαμαράς έχει κατά νου δύο πρόσωπα από το χώρο της Αριστεράς για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Η μία είνα η τωρινή Επίτροπος Αλιείας και Φραπέ Μαρία Δαμανάκη την οποία οι Συριζαίοι δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστή και ο άλλος είναι ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς ο οποίος είναι πράγματι σοβαρός άνθρωπος και θα μπορούσε να αναδειχθεί σε ιδανικό πρέσβη της Ελλάδας ανά τον πλανήτη.
Μόνο που δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος έχει διάθεση να υποδύεται το άβουλο πιόνι των κυβερνήσεων που θα υπογράφει προεδρικά διατάγματα για την περαιτέρω εξαθλίωση του λαού. Δύσκολα λοιπόν ο Γαβράς θα αποδεχόταν αυτόν το ρόλο, ενώ η Δαμανάκη αντιθέτως θα πέταγε την σκούφια της.
Εκείνη άλλωστε όλο αυτό το διάστημα τρομοκρατούσε τον ελληνικό λαό με την απειλή της εξόδου από το ευρώ και ότι έβρισκε πρόχειρο.
Πάντως μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις η επιστροφή του Καραμανλή στην κεντρική πολιτική σκηνή μοιάζει μονόδρομος.
Οσο για τον Σαμαρά, οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για την πολιτική του επιβίωση...


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/7/14 21:23

    Μα φυσικά Εβραία θα έβαζε αφού και αυτός με πλάτες των εβραίων ανέβηκε στην κυβέρνηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/7/14 01:32

      ΚΑΘΑΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/7/14 17:21

      Εάν η αλήθεια δε συμφέρει τους Εβραίους είναι "ναζιστική". Έτσι ήταν πάντα. Εγώ δεν είμαι ούτε με τους Ναζί ούτε με τους Εβραίους για να σας προλάβω. Εγώ είμαι με την αλήθεια που είναι μόνο μία είτε μας βολεύει είτε όχι. Καλημέρα σας!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/7/14 22:34

      Η γυναίκα του Λωτ έγινε στήλη άλατος (έτσι τουλάχιστον διατήνονται) επειδή ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΙΣΩ!! Να μην κοιτάμε πίσω ήταν το μήνυμα..... δηλαδή την Ιστορια μας για να διδασκόμαστε από τα παλιά!!! Για κοίταξε τι έκαναν οι Εβραίοι σε συνεργασία με τους Τούρκους στους Ελληνες επαναστάτες του 21 και μετά έλα μετά να το ξανασυζητήσουμε!!! Αλλά όπως έλεγαν και οι αρχαίοι "λαός που ξεχνάει την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να καταστραφεί".
      Στον Ανώνυμο 28/7/14-1,21 π.μ. αφιερώνω απόσπασμα από το βιβλίο του Λιαντίνη Γκέμμα
      "Να μας ειπούνε δηλαδή αν έχουν ακουστά τα ονόματα Εμπεδοκλής, Αναξίμανδρος, Αριστίξενος ο Ταραντίνος, Διογένης Λαέρτιος, Αγελάδας, Λεύκιππος, Πυθαγόρας ο Ρηγίνος, Πυθέας, που στον καιρό μας σημαίνει, Αϊνστάιν, Δαρβίνος, Μπετόβεν, Εγγελος, Μιχαήλ Αγγελος, Μαξ Πλανκ, Ροντέν, Κολόμβος, να μας μιλήσουν για κάποιους όρους σειράς και βάσης, όπως «σφαίρος» στον Εμπεδοκλή, «κενό» στο Δημόκριτο, «εκπύρωση» στον Ηράκλειτο, «μηδέν» στον Παρμενίδη, «κατηγορία» στον Αριστοτέλη, «τόνος» στους Στωικούς, να ρωτήσουν τους καθηγητές και τους φιλόλογους τι τους λένε οι λέξεις, «ψυχρά φλογί» στον Πίνδαρο, «μεταβάλλον αναπαύεται» στον Ηράκλειτο, «δακρυόεν γελάσασα» στον Ομηρο, «χαλεπώς μετεχείρισαν» στον Θουκυδίδη και τόσα άλλα…. Πόσοι αλήθεια γνωρίζουν αυτά τα ονόματα? Ερωτείστε όμως αν έχουν ακουστά τα ονόματα, Μωυσής, Αβραάμ, Ησαΐας, Ηλίας με το άρμα, Νώε, Βαφτιστής, Εύα η πρωτόπλαστη, Ιώβ, ο Δανιήλ στον λάκκο κτλ και όχι μόνο τα ονόματα αλλά και την ιστορία και τις πράξεις τους. Ολους τους ξέρουν. Υπάρχει γριά ή γιδοκλέφτης στην Κρήτη που να μην τους ξέρει στην επικράτεια? Και όχι μόνο τα ονόματα αλλά είναι έτοιμοι να σου κάνουν αναλύσεις στην ουνιβερσιτά και στην ακαντέμια για τις ηθικές και άλλες αξίες που εκφράζει το κάθε όνομα!! Το ίδιο με τις τοποθεσίες όπως Ορος Σινά, Καπερναούμ, Γεσθημανή, Τιβεριάς… αν όμως τους πεις για Βάσσες ή Φιγαλία, για Αργινούσες ή Πλημμύριον……….

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *