ροή ειδήσεων

Συνεχίζει με Κουταλιανό ο Κολοσσός

Yπό τις οδηγίες του Μιχάλη Κουταλιανού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού Ρόδου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η νησιωτική ΚΑΕ...
Την περυσινή αγωνιστική περίοδο ο 37χρονος προπονητής είχε αναλάβει προσωρινά τα «ηνία» των «θαλασσί» μετά την αποχώρηση του Βασίλη Φραγκιά και μέχρι την πρόσληψη του Δημήτρη Πρίφτη, ενώ αντικατέστησε τον τελευταίο στο «τιμόνι» της ομάδας προς το τέλος της σεζόν, όταν αποχώρησε και ο Πρίφτης.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου για τον Κουταλιανό έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ, ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο Πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, θα είναι ο Μιχάλης Κουταλιανός.

WHO IS WHO

Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 29 Νοεμβρίου 1977.

Ήταν βοηθός προπονητή στην Α.Ε. Κομοτηνής το 2002 Α΄ Κατηγορία ΕΚΑΣΑΜΑΘ όσο σπούδαζε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Τη μισή σεζόν 2003 διετέλεσε βοηθός προπονητή στον ΓΑΣ Κομοτηνής στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, ενώ από το 2003 επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του τη Ρόδο όπου μέχρι και σήμερα είναι μέλος του Τεχνικού Team (βοηθός) της ομάδας μας, με εξαίρεση τη σεζόν 2006-2007, όπου διετέλεσε προπονητής του Ηρακλή Λάρδου στην Α’ Κατηγορία Δωδ/σου. Στη νέα περίοδο αναλαμβάνει πρώτος προπονητής της ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ, στον τόπο του, τη Ρόδο».

zougla.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *