ροή ειδήσεων

H Ελλάδα αγαπημένος προορισμός των Κυπρίων και φέτος για διακοπές

Η Ελλάδα κερδίζει και φέτος τις προτιμήσεις των Κυπρίων για τις καλοκαιρινές διακοπές. Καβάλα, Μύκονος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Χανιά, Πρέβεζα, Λευκάδα αλλά και Ρόδος.... συγκεντρώνουν τη μερίδα του λέοντος στον εξερχόμενο τουρισμό με τα κυπριακά αεροδρόμια να διανύουν αυτές τις μέρες την πιο δραστήρια περίοδό τους.

Στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου την περίοδο 11 – 24 Αυγούστου αναμένεται να πραγματοποιηθούν συνολικά 2900 πτήσεις με 470 χιλιάδες επιβάτες να μετακινούνται από και προς την Κύπρο.

Σε δηλώσεις του ο Αδάμος Ασπρής, Διευθυντής Επικοινωνίας της Hermes ανέφερε ότι στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας αναμένεται να πραγματοποιηθούν πάνω από 2.230 πτήσεις, μεταφέροντας από και προς την Κύπρο πάνω από 340.000 επιβάτες ενώ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου θα πραγματοποιηθούν γύρω στις 670 πτήσεις μέσω των οποίων θα ταξιδέψουν άλλοι 130.000 επιβάτες.


Αγαπημένος προορισμός των Κυπρίων και φέτος η Ελλάδα

Με βάση τα στοιχεία της Hermes Airports, σημείωσε ο κ. Ασπρής «η Ελλάδα αναδεικνύεται για άλλη μια φορά, ο κατεξοχήν αγαπημένος προορισμός των Κυπρίων. Η Καβάλα, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Σκιάθος, τα Χανιά, η Πρέβεζα και η Λευκάδα αλλά και η Ρόδος συγκεντρώνουν τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στον εξερχόμενο τουρισμό. Ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για φέτος αναδεικνύεται και η Βαρκελώνη».

Ανέφερε επίσης πως «αν και υπάρχουν ακόμη σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα θεωρούνται ικανοποιητικά. Η επιβατική κίνηση παρουσιάζει από την αρχή της χρονιάς μια αύξηση της τάξης του 5%. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί το επιστέγασμα των σκληρών προσπαθειών της Hermes αλλά και των συντονισμένων ενεργειών που αναλήφθηκαν από διάφορους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας», είπε.

Κληθείς να αναφέρει τί γίνεται με το θέμα της άφιξης νέων αεροπορικών εταιρειών στην Κύπρο ο κ. Ασπρής είπε πως «υπάρχει μια συνεχής προσπάθεια της Hermes Airports σε συνεννόηση με όλους τους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας, προκειμένου να φέρουμε καινούργιες αεροπορικές εταιρείες στην Κύπρο αλλά και να εμπλουτίσουμε τον αριθμό των δρομολογίων που υπάρχουν σήμερα στα κυπριακά αεροδρόμια».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *