ροή ειδήσεων

To ηλεκτρονικό τσιγάρο, η μαριχουάνα και...άλλες "βαριές" ανοησίες

Φήμες ότι θα....άτμιζαν τους 2 τόνους ηρωίνης της Φιλοθέης
Το μόνο που δεν ακούστηκε αυτές τις μέρες, είναι πως οι 2 τόνοι ηρωίνης που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα θα διοχετεύονταν στην αγορά για να τους...


ατμίσουν οι θεριακλήδες όλης της Ευρώπης, μετά την απόπειρα κάποιων να προωθήσουν «περίεργες» συσκευές, παρομοιάζοντάς τις με ηλεκτρονικά τσιγάρα που δήθεν θα μεταλάσσονταν σε όργανα διοχέτευσης μαριχουάνας στους θιασώτες του είδους.
Φυσικά το γελοίον του θέματος είναι πως οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν οι χρήστες μαριχουάνας στην...απελευθερωμένη Ολλανδία, βαφτίστηκε «ηλεκτρονικό τσιγάρο», η χρήση του οποίου καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με τη λασπολογική αυτή φήμη, δεδομένου ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα χρησιμοποιούν υγρά αναπλήρωσης συγκεκριμένης σύστασης και περιεχομένου που δεν έχει καμία σχέση με μαριχουάνα και άλλα..χρωματιστά κατά προτίμηση, πράσινα άλογα.
Η τρικυμία εν κρανίω των εμπνευστών, αλλά και εκείνων που «διαφήμισαν» καινοφανείς και απροσδιόριστης ποιότητας συσκευές ως «ηλεκτρονικό τσιγάρο», μόνο οίκτο μπορεί να προκαλέσει αλλά και ερωτηματικά για τη σπουδή που επέδειξε μερίδα των ΜΜΕ που θεωρώντας «κελεπούρι» το γεγονός, βιάστηκε να αναπαράγει την «είδηση» που έντεχνα κάποιοι φρόντισαν να διαδώσουν.
Η αλήθεια είναι, ότι οι χιλιάδες καταναλωτές των πραγματικών ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα επιλέγουν γιατί αποτελούν έναν εναλλακτικό, λιγότερο επιβλαβή τρόπο καπνίσματος του παραδοσιακού τσιγάρου και όχι των...τρίφυλλων παραφυάδων του.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *