ροή ειδήσεων

335.000 ευρώ στον Χούλιο για μια βραδιά! ...στην Ελλάδα της κρίσης

Ευρώ με... ουρά στην πιο κοσμική παραλία της Μυκόνου, στο καθιερωμένο πάρτι χλιδής του καλοκαιριού!

Μπορεί οι...
εκδηλώσεις να ήταν φέτος πιο "συμμαζεμένες", ο Αντώνης Ρέμος να μη... στόλισε τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε όπως πέρυσι και οι σαμπάνιες να ήταν... απαγορευμένες επί σκηνής, όμως στο προχθεσινό πάρτι του N'ammos στην παραλία της Ψαρρούς στη Μύκονο και αυτό το καλοκαίρι «έβρεξε» χιλιάρικα!

Δυνατά «τζάκια», νεόπλουτοι και κοσμικά νούμερα στριμώχτηκαν όπως όπως και πλήρωσαν όσο όσο για ένα από τα καλά τραπέζια των 1.000 ευρώ (κατ' άτομο).

Αν και τα πράγματα ήταν πιο συγκρατημένα, ώστε διοργανωτές και τραγουδιστής να μην ακούσουν ξανά τα... σκολιανά τους, δεν έλειψαν κι αυτή τη χρονιά οι υπερβολές αλλά και τα παρατράγουδα.

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας (στα πόδια του οποίου -και των συνεργατών του- έπεσαν 335.000 ευρώ εν μέσω κρίσης), παρά το γεγονός ότι ανέβηκε στη σκηνή με όλες τις καλές προθέσεις, δεν κατόρθωσε να... αγιάσει, καθώς δυσαρεστήθηκε από την έλλειψη συμμετοχής του κοινού.

«Χρυσή» πλήρωσαν την καρέκλα όσοι ήθελαν να βρεθούν μια ανάσα από τη σκηνή, αφού το εισιτήριο ανά άτομο άγγιξε τα 1.000 ευρώ (με φαγητό και μπουκάλι σαμπάνια), η δεύτερη σειρά κοστολογήθηκε στα 600 (εδώ το μπουκάλι του αφρώδους οίνου έγινε... ποτήρι), ενώ όσοι ήθελαν απλά να παρευρεθούν χωρίς να ξεπαραδιαστούν (!) πλήρωσαν 300 ευρώ, τιμή που περιελάμβανε μόνο το φαγητό.

Η είσοδος με ποτό στο μπαρ έφτασε τα 40 ευρώ (για τους τουρίστες 45), παρ' όλα αυτά ο χώρος που φιλοξένησε τη συναυλία στην παραλία της Ψαρρούς γέμισε ασφυκτικά, αφού περίπου 1.500 άνθρωποι βρέθηκαν εκεί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.




Φέτος, πάντως, ο Αντώνης Ρέμος απέφυγε τα μπουκάλια της σαμπάνιας επί σκηνής όπως ο... διάβολος το λιβάνι, αφού δεν έχει ξεχάσει -όπως φάνηκε- τα περσινά... κατορθώματά του.

«Οχι τα ίδια πάλι. Δύο εβδομάδες έδινα συνεντεύξεις για αυτές εδώ. Πήγαινέ τες μακριά και κέρασε όλα τα παιδιά που είναι πίσω και σερβίρουν» είπε ο τραγουδιστής, όταν έκαναν την εμφάνισή τους στην πίστα σερβιτόροι με τα μπουκάλια.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι... χουβαρντάδες (κυρίως ξένοι εκατομμυριούχοι) που έκαναν λογαριασμούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ δεν δίσταζαν να χύνουν τις σαμπάνιες τους στη θάλασσα.

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στη λίστα των κρατήσεων για το event του καλοκαιριού ήταν ο επιχειρηματίας Λορέντζο Φρέρι με την παρέα του, ο εφοπλιστής Γιώργος Μουνδρέας, ο Βασίλης Αποστολόπουλος με τη σύζυγό του Ρόη αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Επίσης πολλοί ήταν οι Αιγύπτιοι και οι Τούρκοι εκατομμυριούχοι (μεγάλη πλειονότητα των θαμώνων ήταν ξένοι) που παρακολούθησαν το live, ενώ πολλοί εφοπλιστές επέλεξαν να καθίσουν στη βεράντα του μαγαζιού, ώστε να μη δίνουν στόχο και δημιουργήσουν ντόρο.





Παρόντες ήταν ο φίλος του Αντώνη Ρέμου Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Παντελής Παντελίδης, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Γωγώ Φαρμάκη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Ολγα Πολίτη και η Κατερίνα Τοπούζογλου.

Εισπράξεις 2.000.000 €

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών οι εισπράξεις ανήλθαν στα 2.000.000 ευρώ!

Από αυτό το ποσό περίπου τα 500.000 ευρώ θα αποδοθούν για ΦΠΑ, ενώ σημαντικό είναι και το ποσό που θα εισπράξει το υπουργείο Οικονομικών από τον φόρο εισοδήματος του κέντρου διασκέδασης.

Γιατί ο Λατίνος σταρ φώναξε στο κοινό «Σκάστε!»

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας ήταν ο πρώτος που ανέβηκε στη σκηνή λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα, για να ανοίξει τη συναυλία.

Αν και κατά την είσοδό του αποθεώθηκε, φαίνεται ότι το κοινό δεν είχε και πολλή όρεξη να ακούσει τα τραγούδια του Λατίνου σταρ, που έχουν γίνει παγκοσμίως χρυσά και πλατινένια.

Το πρόγραμμα έκανε κοιλιά, οι θαμώνες έπιασαν κουβέντα μεταξύ τους και ο Ισπανός τραγουδιστής, εκνευρισμένος, έφτασε ακόμη και στο σημείο να φωνάξει από μικροφώνου «shut up» (σκάστε), προκειμένου να τους επαναφέρει σε τάξη.

Βέβαια, προηγουμένως είχε καταβάλει προσπάθειες να τους κάνει να σωπάσουν, κάνοντας τη γνωστή χειρονομία με το δάχτυλο στα χείλη.

Πάντως στο συμβόλαιο των 335.000 ευρώ (!) του Ισπανού σούπερ σταρ (ποσό από το οποίο μίνιμουμ τα 200.000 ευρώ πήγαν στην τσέπη του για 240 λεπτά προγράμματος και τέσσερα ντουέτα με τον Ελληνα συνάδελφό του) συμπεριλήφθηκαν τα εισιτήρια (εξωτερικού και εσωτερικού, καθώς και ακτοπλοϊκά), η διαμονή αλλά και οι μετακινήσεις της ομάδας του Ισπανού, οι αμοιβές μουσικών και τεχνικών.

Το συνολικό ποσό για τη διοργάνωση της συναυλίας ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο ευρώ, καθώς σε αυτό συμπεριλήφθηκε και η αμοιβή του Ελληνα καλλιτέχνη.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *