ροή ειδήσεων

Κως: Συγκλονίζει ο θάνατος 5χρονου αγοριού από το Βέλγιο


Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ενός 5χρονου αγοριού από το Βέλγιο, το οποίο... βρισκόταν με τους γονείς του για διακοπές στην Κω.

Το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία την περασμένη Δευτέρα ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο Μαρμάρι, όπου διέμενε με τους γονείς του.

Ειδοποιήθηκε ιδιωτική ιατρική εταιρεία του νησιού και το παρέλαβε με ασθενοφόρο. Στη συνέχεια το παιδί επέστρεψε κανονικά στο ξενοδοχείο για να συνεχίσει τις διακοπές του...

Την Πέμπτη το απόγευμα αφού επιδεινώθηκε η κατάσταση του το παιδί εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κω , όπου μισή ώρα μετά κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες -με βάση όλες τις ενδείξεις- το παιδί παρουσίασε οξεία σκωληκοειδίτιδα που δεν διαγνώσθηκε από την αρχή με συνέπεια, η διάτρηση της να οδηγήσει σε περιτονίτιδα και αυτή με τη σειρά της σε σήψη, η οποία επέφερε και το θάνατο του άτυχου παιδιού.

H νεκροτομή του άτυχου παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο νεκροτομείο Κω από Ιατροδικαστή τον οποίο θα επιλέξουν οι γονείς του παιδιού (πιθανότατα και από το Βέλγιο) ώστε να καταδειχθούν στην ιατροδικαστική έκθεση τα ακριβή αίτια και οι πιθανές ευθύνες για το θάνατο του.

Πηγή: aegeanews

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *