ροή ειδήσεων

Ρόδος: Μα είχαν και οι 94 Ρώσοι ίωση;


Και ενώ τα ρωσικά ΜΜΕ εξαπολύουν πυρά κατά του ξενοδοχείου στη Λίνδο... για την τροφική δηλητηρίαση 94 Ρώσων τουριστών, δυσφημώντας το ίδιο το ξενοδοχείο για την ποιότητα του φαγητού του αλλά και τη Ρόδο ως προορισμό, το ίδιο το ξενοδοχειο κάνει λόγο για ιό και μάλιστα για σύνηθες φαινόμενο, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα Δημοκρατική.

Οπως είπε η διεύθυνση του ξενοδοχείου στο Rodosreport, δεν υπάρχουν τόσα επιβεβαιωμένα κρούσματα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα σε 24 ώρες, αλλά ούτε πρόκειται για δηλητηρίαση από φαγητό του ξενοδοχείου.

Το υγειονομείο βρέθηκε στο ξενοδοχείο από την πρώτη στιγμή.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ιό που αρκετά συχνά εμφανίζεται και μεταδίδεται από άτομο σε άτομο, από τον οποίο έχουν προσβληθεί Ρώσοι τουρίστες συγκεκριμένης άφιξης στο ξενοδοχείο αυτό και όχι μόνο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ξενοδοχείο μετά από τρεις ημέρες, τονίζεται στο δημοσίευμα.

Το ξενοδοχείο άμεσα με την εμφάνιση του πρώτου περιστατικού, έκανε όλους τους απαραίτητους ελέγχους σε νερό, φαγητό, πισίνα κλπ και βγήκαν όλοι αρνητικοί. Δεν έχει προκληθεί δηλητηρίαση στους πελάτες με ευθύνη του ξενοδοχείου. Τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών, είναι ήδη διαθέσιμα στα Ρώσικα πρακτορεία αλλά και την πρεσβεία, προς αποκατάσταση της αλήθειας και δέχεται και πάλι Ρώσους τουρίστες από τα πρακτορεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Εποπτεία της Προστασίας των Καταναλωτών και των δικαιωμάτων πρόνοιας του ανθρώπου που έχει έδρα στη Μόσχα, αναίρεσε την ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι προκλήθηκε δηλητηρίαση από κακής ποιότητας υλικά του ξενοδοχείου, μετά από όλους τους απαραιτητους ελέγχους και διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, σημειώνει η Δημοκρατική. Το tornosnews, ωστόσο, μέχρι τη 1 χθες το βράδυ δεν εντόπισε νεότερο Δελτίο Τύπου, που να αναιρεί το προηγούμενο.

Το τριήμερο που πέρασε και με την αναστάτωση που προκλήθηκε, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από εγκεκριμένους γιατρούς για το τι ακριβώς είναι αυτός ο ιός και πως μεταδίδεται, ενώ μοιράστηκαν προληπτικά φάρμακα σε όλους τους πελάτες του ξενοδοχείου και το προσωπικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ιός μαζικά σε τουρίστες ξενοδοχείου της Ρόδου και συνήθως μεταδίδεται σε άτομα που συνταξιδεύουν. Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά, σημασία έχει όμως να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα από το προσωπικό του ξενοδοχείου άμεσα για να αντιμετωπιστεί ο ιός. Οι επαγγελματίες της Ρόδου έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν άριστα τέτοιες περιπτώσεις, προστατεύοντας τους πελάτες τους.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *