ροή ειδήσεων

Εξι οι νεκροί σε ισάριθμα τροχαία την Τρίτη

Αιματηρός ήταν ο απολογισμός της χθεσινής ημέρας στο οδικό δίκτυο της χώρας, καθώς... συνολικά έξι άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαία.

Στο 6ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Λεονταρίου-Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, στη 1.30 το πρωί, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Ανάλογο ήταν το δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στις Σέρρες, με θύμα 75χρονο οδηγό.

Στην Ιαλυσό της Ρόδου αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος συγκρούστηκε στις 7.45 το πρωί πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 50χρονος, ο οποίος και έχασε τη ζωή του.

Στη Σαντορίνη μοτοποδήλατο που οδηγούσε 69χρονος συγκρούστηκε στις 10 το πρωί με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος. Σκοτώθηκε ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο νεαρός.

Στη Σκόπελο, στις 3.15 το μεσημέρι, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 37χρονος Αλβανός συγκρούστηκε με προπορευόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε Σουηδός. Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας.

Στην Πάτρα, τέλος, στις 4 το μεσημέρι, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 30χρονος, ο οποίος και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *