ροή ειδήσεων

«Η Δημόσια περιουσία της Ρόδου κινδυνεύει»


Τη συγκρότηση πρωτοβουλίας κατά του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου και των κοινωνικών αγαθών του νησιού, ανέλαβαν πολίτες.... και εκπρόσωποι φορέων διακηρύσσοντας πως ο τόπος δεν πωλείται και δεν εκχωρείται .

Στην ίδρυση του «Ροδιακού Δικτύου Υπεράσπισης και Δίκαιης Διαχείρισης της Δημόσιας Περιουσίας» προχώρησαν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων του νησιού χθες Σάββατο, με στόχο να αναστείλουν τα επίμαχα νομοσχέδια και τις συνέπειες της κυβέρνησης, αλλά και να διαμορφώσουν προτάσεις για την ανάπτυξη της Ρόδου, με όρους σεβασμού και προστασίας των δασών, των δασικών εκτάσεων, της παράκτιας ζώνης και γενικά της δημόσιας περιουσίας και όρους βελτίωσης των συνθηκών ζωής και εργασίας.

«Είναι φανερό πως οι ιδιωτικοποιήσεις των ακινήτων στη Ρόδο, δεν γίνονται με τη συναίνεση των τοπικών κοινωνιών, ούτε λειτουργούν προς το συμφέρον της τοπικής οικονομίας, παρά μόνο προς όφελος των αρπακτικών που περιτριγυρίζουν το νησί», σημειώνεται στην ανακοίνωση της πρωτοβουλίας.

Οι πολίτες που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, ζητούν από τον Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, να αποτελέσουν τους βασικούς θεσμικούς αναστολείςοποιασδήποτε προσπάθειας υπεξαίρεσης της δημόσιας περιουσίας του τόπου.

«Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα γίνουν επαφές που όλους ανεξαιρέτως τους τοπικούς φορείς και τις συλλογικότητες, από τους οποίους θα ζητηθεί η συμμετοχή στο Δίκτυο και η συστράτευση στον κοινό αγώνα προάσπισης των δημόσιων αγαθών και της δημόσιας περιουσίας του νησιού», καταλήγει η ανακοίνωση.

efsyn.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/8/14 20:05

    Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα......... όταν ξεπουλάγατε τον τόπο αυτό με τις λαμογιές, την αναξιοκρατεία και την φοροδιαφυγή ήταν ωραία!!! Τώρα ήρθε ο λογαριασμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/8/14 20:07

    Ελληνάρες μου πατριωτάρες μου δεν σας είδα να κάνετε το ίδιο με το Βατοπέδι, με το χρηματιστήριο, με το αιολικό πάρκο της Ρόδου, με, με, με ...... τα τόσα άλλα σκάνδαλα σε τοπικό επίπεδο. Τώρα σφίξαν οι κ...΄λοι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *