ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Έκαψαν με σίδερο σκυλάκι, το έσυραν στο δρόμο και το κρέμασαν σε δέντρο

Νέο κρούσμα απίστευτης κακοποίησης αδέσποτου στην Εύβοια...


Ανθρωπόμορφα τέρατα στην Ιστιαία έκαψαν τους αστράγαλους αδέσποτου κουταβιού ράτσας «Ελληνικό Ποιμενικό», το έδεσαν και αφού το έσυραν στο δρόμο,το κρέμασαν σε δέντρο...
Μετά τη δολοφονία της αδέσποτης κουταβίτσας «Μάγκυ» στα Στύρα που προκάλεσε πανελλαδική οργή, ένα ακόμα κρούσμα κακοποίησης ζώου συγκλονίζει την Εύβοια.
Όπως αποκαλύπτει το Φιλοϊζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «Ήρα», ανθρωπόμορφα τέρατα στην Ιστιαία έκαψαν τους αστράγαλους αδέσποτου κουταβιού ράτσας «Ελληνικό Ποιμενικό», το έδεσαν και το έσυραν στο δρόμο, προκαλώντας σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή του χώρα.
Δεν είχαν, όμως, ικανοποιήσει ακόμα τις αρρωστημένες ορέξεις τους.
Έτσι, πήραν το βασανισμένο τετράποδο που οι κάτοικοι της περιοχής αποκαλούν «Δία» και το κρέμασαν σε ένα δέντρο στο χώρο που γίνεται η λαϊκή αγορά, απέναντι από το Στάδιο Ιστιαίας.
Το άκακο ζώο έμεινε για ώρα κρεμασμένο στο δέντρο και δεν ξεψύχησε χάρη στην παρέμβαση Ελληνίδας τουρίστριας της περιοχής. Κατέβασε το «Δία» από το δέντρο και το πήγε στο Φιλοϊζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «Ήρα».
Οι εθελοντές της Ήρας το πήγαν στον κτηνίατρο Γιώργο Τσιτσίγκο, ο οποίος πιθανολογεί ότι το κάψιμο στα πόδια του κουταβιού προήλθαν από πυρακτωμλένο σίδερο, όμοιο με εκείνα που χρησιμοποιούν οι κτηνοτρόφοι για να σημαδεύουν τα παραγωγικά ζώα.
Ο κτηνίατρος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο «Δία» και τη συνέχεια τον ανέλαβαν οι εθελοντές της «Ήρας», οι οποίοι ψάχνουν αναδόχους για να υιοθετήσουν το σκυλάκι.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *