ροή ειδήσεων

Κι άλλη δημόσια υπάλληλος με πλαστό πτυχίο


Μία ακόμη περίπτωση ( η δεύτερη στην Κρήτη) που νοσοκομειακός υπάλληλος εντοπίζεται...
να έχει προσληφθεί στο δημόσιο, παραποιώντας το βαθμό του απολυτηρίου της, απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου...

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, για νεαρή υπάλληλο, που είχε προσληφθεί σε Κέντρο Υγείας του Νομού, βάσει προκήρυξης που είχε βγει πριν από 3 χρόνια από το ΑΣΕΠ. Η συγκεκριμένη υποψήφια είχε κατορθώσει να υπερκεράσει άλλες συνυποψήφιες της, αλλοιώνοντας το βαθμό του απολυτηρίου Λυκείου και κάνοντας το 13...18.

Η πλαστογραφία της δεν έγινε αντιληπτή από το ΑΣΕΠ, αφού το Συμβούλιο δεν μπαίνει σε λογική επεξεργασίας των δικαιολογητικών που υποβάλουν οι υποψήφιοι προς πρόσληψη κι έτσι η συγκεκριμένη προσελήφθη και μάλιστα πρόσφατα είχε πάρει μετάταξη από το Κ.Υγείας στις διοικητικές υπηρεσίες του ΠΑΓΝΗ.

Προφανώς, θορυβημένη από τους πρόσφατους ελέγχους που ξεκίνησαν σε διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου και που ανακαλύφθηκαν αρκετοί που είχαν παραποιήσει τίτλους σπουδών και βαθμούς απολυτηρίου,με αποτέλεσμα να απολυθούν, αιφνιδιαστικά παραιτήθηκε από τη θέση της, καθώς όπως ισχυρίστηκε προτίμησε τον ιδιωτικό τομέα.

Λίγες ημέρες μετά, ανακαλύφθηκε η απάτη και το ερώτημα τώρα είναι αν εκτός από την πειθαρχική διαδικασία, οι δικαστικές αρχές θα κινηθούν και ποινικά καθώς πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση παραποίησης δημοσίου εγγράφου.

Πηγή:cretalive.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *