ροή ειδήσεων

Έκκληση Σαββίδη σε Πούτιν για εξαίρεση της Ελλάδας από το εμπάργκο



Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του απόδημου Ελληνισμού της Ρωσίας, Ιβάν Σαββίδης...
απέστειλε προσωπική επιστολή στον Βλάντιμιρ Πούτιν ζητώντας να εξαιρέσει την Ελλάδα από τον κατάλογο των χωρών στις οποίες η Ρωσία έχει επιβάλλει κυρώσεις, ως αντίποινα στο εμπάργκο της Ε.Ε.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:
«Απευθύνω έκκληση σε σας, ως Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των Ορθοδόξων Χριστιανών μετά τις πολυάριθμες αιτήσεις για βοήθεια που έρχονται σε μένα από τον ρωσόφωνο πληθυσμό στην Ελλάδα, Έλληνες μετανάστες από την πρώην ΕΣΣΔ, οι συντάξεις και οι μισθοί τους οποίους, και, κατά συνέπεια, η ζωή είναι άμεσα εξαρτώμενη από την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, η οποία βιώνει μια μεγάλη κρίση.
Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έχει βάλει ένα στοίχημα σε στενή συνεργασία με τη Ρωσία - το οποίο είναι η άνθηση της τουριστικής βιομηχανίας, την υλοποίηση κοινών επενδυτικών σχεδίων στη βιομηχανία, έχει αναπτύξει σταθερές σχέσεις με την εξαγωγή των γεωργικών προϊόντων, την ανάπτυξη πολιτιστικών ανταλλαγών.
H εισαγωγή της Ελλάδας στο ρωσικό εμπάργκο για τα τρόφιμα από τις χώρες της ΕΟΚ, μπορεί να αποτελέσει ένα μοιραίο πλήγμα για την οικονομία της Ελλάδα, με αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή των Ελλήνων αγροτών, το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος των οποίων βασίζεται στις εξαγωγές προς τη Ρωσία.
Λόγω των πρόσφατων γεγονότων στην Ελλάδα εντείνεται η πολιτική πάλη. Οι Έλληνες είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι δεν υποστηρίζουν την στρατηγική του Ψυχρού Πολέμου, που προκαλείται από την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες, και ζητούν την αναθεώρηση της κυβέρνησής τους, που ενέκρινε την πολιτική, υπενθυμίζοντας την μακραίωνη πολιτιστική και τους ιστορικούς δεσμούς μεταξύ των δύο αδελφών λαών με την ίδια πίστη.
Αγαπητέ Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς, ζητώ την κατανόηση και την αποδοχή των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί από τη Ρωσική Ομοσπονδία, ως ένα μέτρο στις ενέργειες της Δύσης, αλλά σας καλώ να δώσετε ένα χέρι βοηθείας στον αδελφό ελληνικό λαό και, κατ "εξαίρεση, να εξετάσετε το ενδεχόμενο τροποποίησης του καταλόγου των απαγορευμένων για εισαγωγή στη Ρωσική Ομοσπονδία εμπορευμάτων, μέρος των γεωργικών προϊόντων από την Ελλάδα.
Μια τέτοια κίνηση θα ενισχύσει τις ρωσο-ελληνικές σχέσεις, θα δώσει ώθηση για τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, την ενίσχυση της αρχής της Ρωσίας, ως προστάτης όλων των Ορθοδόξων λαών».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/8/14 08:42

    Κύριε Σαββίδη, δεν μασάει τα λόγια του ο Πούτιν και δεν κάνει κολοτούμπες όπως οι μαριονέτες οι δικοί μας διεφθαρμένοι πολιτικοί! Αυτός είναι ΗΓΕΤΗΣ και όχι κολοσφούγκι!!!
    Η Φιλανδία αρνήθηκε να κάνει εμπάρκο στην Ρωσία!!!! Μούγκα τα ΜΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/8/14 08:55

    "Προστάτης των ορθόδοξων λαών"?????? Ξύπνα Σαββίδη!!!!! Για αυτό στράφηκε προς την Τουρκία?????? Στην οικονομία και πολιτική δεν υπάρχουν ούτε σημαίες ούτε λάβαρα!!!!! Μην ξεχνάς και το λεχθέν του Τσίπρα μας..... "ακόμα και με τον διάβολο θα συμμαχήσω"........... (για να ανέβει στην πρωθυπουργία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/8/14 08:58

    Αντί να ξεσηκωθούμε όλοι μαζί κατά της κυβέρνησης της μαριονέτας των Βρυξελλών και της Μέρκελ-Ομπάμα κάθεσε και στέλνεις επιστολές!! Θα ήθελα να ξέρω, αυτοί που του έδωσαν το Νόμπελ Ειρήνης (Ομπάμα) έπασχαν από Αλχαϊμερ ή μαλάκιση εγκεφάλου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/8/14 10:24

    Αμα ειναι να σωθουμε απο ΜΠαοκτζη να λειπει.Καλυτερα να σαπισουν τα ροδακινα...
    Απο μπανανία γίναμε ροδακινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *