ροή ειδήσεων

Έπεσε ξύλο στον γάμο του Τριαντάφυλλου!



Το... ξύλο της χρονιάς του και μάλιστα την ημέρα του γάμου του έφαγε ο Τριαντάφυλλος!...
Οχι, μην πάει ο νους σας στο κακό. Ούτε κάποιος καβγάς προέκυψε ούτε τη νύφη έκλεψε, και με τα πεθερικά του ο γνωστός τραγουδιστής τα έχει κάτι παραπάνω από καλά. Ενα έθιμο γάμου προερχόμενο από τον τόπο καταγωγής του, τη Ρόδο, ήταν εκείνο που προκάλεσε το... ξυλοκόπημά του. Σύμφωνα με αυτό, γαμπρός και κουμπάρος (αν υπάρχει) δέχονται δυνατά χτυπήματα στην πλάτη, έτσι για το... καλό! Παρά τις φάπες που εισέπραξε ο καλλιτέχνης, από το απόγευμα του Σαββάτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έπειτα από επτά χρόνια σχέσης ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Δήμητρα Σιαμπάνη.

Ο γάμος τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Λουτρά Υπάτης, στη Λαμία, με κουμπάρα τη δικαστικό Ελενα Μπαρκούζου, η οποία -ευτυχώς- γλίτωσε από το «άγριο» έθιμο. Το ζευγάρι πρωτοτύπησε και εμφανίστηκε παρέα στην εκκλησία, με τη νύφη μάλιστα να οδηγεί το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Mercedes!

Ο Τριαντάφυλλος, γέννημα θρέμμα Ροδίτης, δεν θα μπορούσε παρά να τιμήσει τα έθιμα του τόπου του. Για κακή του τύχη, ένα από αυτά θέλει την ώρα του χορού του Ησαΐα οι καλεσμένοι να χτυπούν με μανία στην πλάτη τον γαμπρό. Εκείνος ωστόσο άντεξε το πρωτότυπο βασανιστήριο και έτσι τελικά η νύφη τού παραδόθηκε με κάθε δόξα και τιμή.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε πολύ γνωστό κέντρο της Λαμίας με πάνω από 800 άτομα καλεσμένους.

Αφιερωμένο

Τριαντάφυλλος και Δήμητρα στον πρώτο τους κοινό χορό ως παντρεμένοι λικνίστηκαν στον ρυθμό του κομματιού «Στον δικό μου σταθμό» που έχει γράψει ο τραγουδιστής ειδικά για τη γυναίκα της ζωής του. Κάποια στιγμή ο γαμπρός πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία του «Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε». Η νύφη μεράκλωσε και χόρεψε καταχειροκροτούμενη ζεϊμπέκικο.

Το ζευγάρι θέλοντας να περιποιηθεί τους καλεσμένους του και τα... καραβάνια που κατέφθασαν για την περίσταση από τη Ρόδο (από το χωριό του Τριαντάφυλλου, τον Απόλλωνα) φρόντισε να πληρώσει για τη διαμονή τους, καθώς η καταγωγή της νύφης τούς ανέβασε μέχρι τη Λαμία.

Η Δήμητρα είναι βιοπαθολόγος στον Ευαγγελισμό και με τον Τριαντάφυλλο γνωρίστηκε σε ένα καφέ μπαρ στη Βάρκιζα. Μάλιστα ο τραγουδιστής στα πρώτα πέντε λεπτά της γνωριμίας τους της είπε: «Εγώ εσένα θα σε παντρευτώ». Ετσι και έγινε. Μιλώντας στην «Espresso» ο νιόπαντρος Τριαντάφυλλος είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παντρευτήκαμε με τη Δήμητρα. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα που εδώ και πολλά χρόνια με προσέχει πάρα πολύ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχω μπει σε αυτήν την οικογένεια, γιατί τα μέλη της είναι απίστευτοι άνθρωποι».
Espressonews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *