ροή ειδήσεων

Ο απόλυτος ξεπεσμός για ΘΡΥΛΟ του ποδοσφαίρου! Σκιά του εαυτού του και σε τραγική κατάσταση μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία (PHOTOS)


Το αποκορύφωμα μίας αμέτρητης, ευκαιριακής κατανάλωσης αλκοόλ, ήταν.... να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο πρώην θρύλος των γηπέδων, Paul Gascoigne.

Οι εικόνες που δημοσιεύθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και τον έδειχναν να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που ήταν ολοφάνερα αγνώριστος, τηλεφώνησε σε ένα φίλο του και του ζήτησε τη βοήθειά του. «Έχω πρόβλημα, σε παρακαλώ μπορείς να έρθεις και να με βοηθήσεις».
Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τριών Λιονταριών, έπινε μόνο τζιν από το μπουκάλι ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν και αμέτρητα κουτιά μπύρας ενώ ο ίδιος μύριζε ούρα και εμετό.
Εν τω μεταξύ, ο Gascoigne αντιμετωπίζει πρόβλημα με το σπίτι του αφού είπε ότι πρέπει να εγκαταλείψει το διαμέρισμά του αξίας τριών εκατομμυρίων.
Μια σειρά από «παράπονα για θόρυβο» από τους γείτονες θεωρήθηκε ότι ήταν αυτό που οδήγησε στο τελεσίγραφο.
Ο διευθυντής της εταιρείας διαχείρισης και υπεύθυνος των διαμερισμάτων απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι είχε αναγκαστεί να φύγει και ανέφερε ότι ο ιδιοκτήτης του δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιο εκμίσθωσης.
Ο 47χρονος είχε μία αξέχαστη επαγγελματική καριέρα στην Νιούκαστλ, την Τότεναμ, Λάτσιο και Ρέιντζερς.

Δείτε τις εικόνες.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *