ροή ειδήσεων

Από το Καστελόριζο στη Λεμεσό με SUP! [70km σε 12 ώρες για 6 ημέρες]


Τετρακόσια ολόκληρα χιλιόμετρα πάνω στο SUP θα κάνει ο προπονητής του δημοφιλούς αθλήματος στη Windsurfers on Tour Κώστας Συμεωνίδης....


Ο Συμεωνίδης ξεκίνησε σήμερα το μακρινό του ταξίδι από το Καστελόριζο με τελικό του προορισμό το ιστιοπλοϊκό κέντρο της Λεμεσού και με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για την ενίσχυση του «Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής» στα πλαίσια του προγράμματος «Κωπηλατώ για τη Ζωή, Κωπηλατώ για τα Παιδιά».

«Ασχολούμαι με το SUP εδώ και 5 χρόνια. Ίσως να ακούγεται τρελό, και εγώ τρελό θα χαρακτήριζα κάποιον που θα προσπαθούσε να επιχειρήσει κάτι τέτοιο. Θεωρώ όμως πως η προσπάθεια του Κέντρου είναι πολύ σημαντική και για αυτό αποφάσισα να το κάνω» δήλωσε ο Κώστας στη CITY.

Στην τολμηρή του αυτή προσπάθεια, της οποίας η επιτυχία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως τις καιρικές συνθήκες, θα συνοδεύεται από ένα ιστιοφόρο με μια ομάδα 4 ατόμων.

«Το πλάνο είναι να διανύσω 70km σε 12 ώρες για 6 ημέρες. Το βράδυ θα τρώω και θα κοιμάμαι στο σκάφος και το επόμενο πρωί θα επιστρέφω στο σημείο από όπου σταμάτησα, το οποίο έχει καταχωρηθεί στο GPS».

Η κάλυψη μιας τόσο μεγάλης απόστασης σε ανοιχτή θάλασσα με SUP θα λάβει χώρα στην Κύπρο για πρώτη φορά και ίσως και παγκόσμια.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *