ροή ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ TEST NOTE ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ. ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ?



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ΔΡΑΧΜΩΝ, 100 ΔΡΑΧΜΩΝ, 200 ΔΡΑΧΜΩΝ ΚΑΙ 20 ΔΡΑΧΜΩΝ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;;;













http://sdsakis10.blogspot.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/8/14 02:37

    πωπω ρε παιδι μου.... η μακακια παει συννεφο! καλα ρε παιδια... καμια διασταυρωση πληροφοριων;; και δεν αναφερομαι μονο στο εδω site.. αλλα και σε οσα εβγαλαν την σουπερ ειδηση... και περισσοτερο σε αυτο που την εβγαλε πρωτο!!!

    ημαρτον!!!! τα χαρτονομισματα αυτα ειναι novelty notes.. φανταστικα και τα βγαζει ενας σλοβακος (νομιζω σχεδιαστης) που ασχολειτε με το να φτιαχνει τετοια φανταστικα χαρτονομισματα απο διαφορα μερη, σαν χομπυ! εχει κανει και της κυπρου, της ανδορας, της βενετιας, του παναμα, της γροιλανδιας, χαρτονομισμα με τον Γκαμπριελ γκαρσια Μαρκες, με την Νταιανα κτλ... μεχρι και χαρτονομισματα του 1 ευρω εχει φτιαξει! μαλιστα χρησιμοποιει χαρτι με υδατογραφημα..που βρσκεις στην αγορα μιας και δεν ειναι υδατογραφημα για χαρτονομισμα..! ειναι τυπωση σε σελιδες Α4... και με ομορφα σχεδια και χρωματα (υπαρχουν και χρωματικες ή σχεδιακες ποικιλιες), αλλα τα χαρτονομισματα ειναι απο εκτυπωτη! δεν εχουν δηλαδη χαραξη αναγλυφη!

    ο τυπος τα πουλαει στο εβαυ πολυ φτηνα... δεν ειναι κατι και δεν εχει να κανει καθολου ουτε με ελλαδα ουτε με κριση και επιστροφη στις δραχμες!! δεν θα αναφερω το cοdename του σλοβακου γιαν αμ ην κανω διαφημιση...... αλλα ημαρτον!!

    απλα κοιταξτε μερικες λεπτομεριες! δειτε στις 50 και 100 δραχμες πως γραφει το ΑΘΗΝΑ! χμμ.. σας λειπει η φωτο της εμπροστιας οψης των 50 δραχμων! χαχαχαχα εν πασα τη περιπτωση... την γραφει σαν ΑΘΕΗΑ! δεν ηξερε καν!!! μετα το εφτιαξε!

    επισεις... δειτε στις 200 δραχμες οτι δεν ειναι καν με το Τραπεζα της Ελλαδος αλλα γραφει Νησος Λεσβος! πιθανον να του την ειπαν για την χρησιμοποιηση του ονοματος της τραπεζας...

    για να επανελθω πισω στο θεμα......ο σλοβακος πρωτο ειχε βγαλει τις 100 δραχμες, μετα τις 50 δραχμες, μετα τις 20 δραχμες και τελος το 200 δραχμο της Λεσβου!

    οντως οπως αναφερα ειναι πολυ καλη σχεδιαση... αλλα δεν ειναι κατι επισημο... ειναι ενα απο τα πολλα φανταστικα που βγαινουν... απλα για συλλεκτες του ειδους! δεν ειναι για να προκαλουμε πανικο στον κοσμο....

    ειστε αρκετα πισω σε ενημερωση παντως... καντε καμια ερευνα και στα τοπικα ειδη πληρωμης σε διαφορα μερη του κοσμου... και φυσικα εντος ευρωπαικης ενωσης για να τονωθει η τοπικη αγορα πολεων ειτε μικρων ειτε μεγαλων! για ψαξτε στην γερμανια να δειτε ποσα διαφορετικα υπαρχουν γιατι καταλαβαν οτι δεν συμφαιρει με το ευρω και η τοπικες αγορες πεθαινουν... μαλιστα εχουν εκδοσει και ειδος χαρτονομισματος... κι οχι ενα δυο.. αλλα σειρες ολοκληρες.. που καθε χρονο αλλαζουν και σχεδιο!

    θελετε μερικα ονοματα; Ithaca hours, Toronto dollar, salt spring islnad dollars, berkshare, totnes pound, lewes pound, nahgold, alto, dachauer ampertaler, landmark, hohenloher franken, volmetaler, hallertauer, oderblute, BNB (bon netz bon), waldviertler, chiemgauer, havelblute, eco aspromonte, και αλλα πολλα!!! στην ελλαδα υπαρχουν.. αλλα δεν εχουν εκδοθει ακομα κουπονια-χαρτονομισματα... παρα μονο ειδικα εντυπα συναλλαγων.. (εχουμε διαφορα.. οπως ο οβολος αλλα στο νησι μας υπαρχει το μελεκουνι - ετσι ονομαζετε το "ανταλλακτικο νομισμα" που υπαρχει στην ροδο)!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/14 11:36

    Και αλήθεια να ειναι, απο την στιγμη που δεν έχουμε κανένα χαρτονόμισμα 100000000 δραχμών , είμαστε καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/8/14 11:58

    Οι Ελλάδα Ισπανία πορτογαλία Ιρλανδία μετέπειτα ακολουθούν κ άλλες, δεν επιβιώνουν στην Ε.Ε.
    Στην Ε.Ε. θα μείνουν περί τις 6.
    Ψάχνουν να βρουν σχέδιο οικονομίας που με έξοδο θα πονέσουν λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *