ροή ειδήσεων

Trivago: Κρήτη, Σαντορίνη και Ρόδος οι κορυφαίοι προορισμοί για τους νεόνυμφους


Πού επιλέγουν να περάσουν τις πιο ρομαντικές στιγμές τους τα νεόνυμφα ζευγάρια.... το καλοκαίρι του 2014; Ποιοι είναι εκείνοι οι προορισμοί ασφυκτικά γεμάτοι με ερωτευμένα ζευγάρια που "διαδηλώνουν" τα δεσμά της αγάπης τους; Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago, ερεύνησε και παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους honeymoon προορισμούς, ιδανικούς για να καλύψουν τις ανάγκες των νεονύμφων για την ταξιδιωτική περίοδο Ιούνιος-Σεπτέμβριος 2014.



Η Κρήτη φαίνεται να κατακτά ακόμα μια πρωτιά αυτό το καλοκαίρι, καθώς συγκεντρώνει το 38,3% των αναζητήσεων, και στέφεται ως ο «top honeymoon προορισμός των Ελλήνων» για το καλοκαίρι του 2014.

Ένα εξίσου μεγάλο ποσοστό των αναζητήσεων, και πιο συγκεκριμένα το 31,8% των Ελλήνων νεονύμφων, επιλέγει τη μαγευτική Σαντορίνη και το ρομαντικό της ηλιοβασίλεμα. Το νησί των Ιπποτών λαμβάνει την τρίτη θέση με ποσοστό 16% των αναζητήσεων. Η Πάφος, η πόλη που έχει συνδέσει το όνομα της με τη θεά Αφροδίτη, συγκεντρώνει το 4,2% των αναζητήσεων των ζευγαριών. Την πέμπτη θέση των προτιμήσεων κατακτούν οι εξωτικές Μαλδίβες με 2,4%. Η πρωτεύουσα της διασκέδασης, το Λας Βέγκας βρίσκεται στην έκτη θέση με 1,7%. Στη λίστα συναντάμε και τη γειτονική Σμύρνη με 1,6% των αναζητήσεων. Ακολουθούν το νησί Μπόρα Μπόρα (1,5%), η Πλαγιά Μπαβάρο στη Δομινικανή Δημοκρατία (1,5%), και τέλος το Surat Thani στην Ταϊλάνδη (1%).

Ποιες περιοχές συγκεντρώνουν τις περισσότερες αναζητήσεις;

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν πως το ενδιαφέρον των ζευγαριών συγκεντρώνουν τα Χανιά με την Αγία Μαρίνα στην πρώτη θέση και τον Πλατανιά στη δεύτερη. Τρίτη θέση κατέχει η Οία και πέμπτη το Ημεροβίγλι Σαντορίνης, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ιξιά Ρόδου.



Στη συνέχεια δύο περιοχές της Σαντορίνης βρίσκονται υψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων, το Ακρωτήρι και ο Περίβολος (έκτη και εβδόμη θέση αντίστοιχα). Τη δεκάδα συμπληρώνουν η Καλλιθέα Ρόδου, η Ελούντα και η Πάφος.

Ποιος από τους παραπάνω προορισμούς όμως ενδείκνυται περισσότερο για να κάνει ένα ζευγάρι το ταξίδι του μέλιτος;

Με βάση την αναλογία των ξενοδοχείων κατάλληλα για νεονύμφους σε σχέση με τα υπόλοιπα ξενοδοχεία βρίσκουμε ποιοι από τους παραπάνω προορισμούς είναι οι «ιδανικότεροι» για τη διαμονή των νεονύμφων.



Το νησί Μπόρα Μπόρα της Γαλλικής Πολυνησίας, γνωστό για τα πολυτελή του ξενοδοχεία, κατακτά την κορυφή της λίστας με το 60% των καταλυμάτων του να συμπεριλαμβάνουν στις παροχές τους υπηρεσίες κατάλληλες για νεόνυμφους. Το Κααφού, στη Βόρεια Ατόλη Μαλέ, στις Μαλδίβες, με 59,5% του συνόλου των ξενοδοχείων του να είναι κατάλληλα για νεονύμφους βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη πρώτη θέση. Περισσότερα από τα μισά ξενοδοχεία στην Νότια Ατόλη Μαλέ στις Μαλδίβες χαρακτηρίζονται "honeymoon friendly" με βάση τις υπηρεσίες που προσφέρουν (56%). Ο μοναδικός ελληνικός προορισμός στην πρώτη πεντάδα είναι το Καλαμάκι Χανιών με το 47% των ξενοδοχείων του να πληρούν τα στάνταρ για την ιδανική διαμονή για το ταξίδι του μέλιτος. Την πεντάδα των προορισμών με τη μεγαλύτερη αναλογία ξενοδοχείων κατάλληλων για νεονύμφους κλείνει η Πλαγιά Μπαβάρο με 44% των ξενοδοχείων της να καλύπτουν τις προϋποθέσεις ενός καταλύματος κατάλληλου να στεγάσει ένα ρομαντικό ταξίδι μέλιτος.

*Τα στοιχεία της έρευνας βασίζονται στις αναζητήσεις των Ελλήνων στην trivago με βάση το φίλτρο “Κατάλληλα για Νεόνυμφους” από το διάστημα 01.04.2014 έως 13.08.2014 για την ταξιδιωτική περίοδο Ιούνιος-Σεπτέμβριος 2014, με διάρκεια διαμονής περισσότερο από 7 ημέρες.*

Πηγή: checkin.trivago.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *