ροή ειδήσεων

Σάλος: Χωρίς άδεια όλες οι επιχειρήσεις με θαλάσσια σπορ στη Μύκονο [video]


Καμία επιχείρηση με θαλάσσια σπορ στη Μύκονο δεν έχει άδεια λειτουργίας!...

Σοκ προκαλούν τα αποκαλυπτικά στοιχεία που έρχονται στο φως από την εκπομπή ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1. Μετά την αποκάλυψη ότι η επιχείρηση με τα θαλάσσια σπορ στη Μύκονο, όπου έχασε τη ζωή του ένα δεκάχρονονο παιδί, δεν είχε άδεια λειτουργίας, η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έφερε στο φως ακόμη μία πληροφορία που προκαλεί σοκ!

Όπως αποκαλύφθηκε, δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη επιχείρηση που λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια, καθώς σε ολόκληρο το νησί δεν υπάρχει καμία αντίστοιχη επιχείρηση που να δραστηριοποιείται με θαλάσσια σπορ, που να έχει εξασφαλίσει την –απαραίτητη-άδεια λειτουργίας!

Οι αποκαλύψεις έγιναν από την Άννα Καμμή, που ήταν-μέχρι χθες που παραιτήθηκε-μέλος της πιτροπής δημοπρασιών της Μυκονου. Η ίδια μάλιστα κατήγγειλε ότι η αρμόδια επιτροπή είναι σκοπίμως ανύπαρκτη, όπως σκοπίμως είναι υποστελεχωμένες οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να μην γίνονται έλεγχοι.

Σημειώνεται ότι εκτός από την Άννα Καμμή, από την επιτροπή δημοπρασιών παραιτήθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Σαλάχας, μετά τις πρώτες αυθαιρεσίες και παραβάσεις που διαπιστώθηκαν από το Λιμενικό στις επιχειρήσεις θαλάσσιων σπορ.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος του νησιού σε παρέμβασή της αρκέστηκε να δηλώσει ότι "το κουβάρι ξετυλίχθηκε".

Δείτε το ρεπορτάζ του Κώστα Τάτση

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *