ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ «ΒΕΤΟ» ΤΩΝ ΘΕΟΚΡΑΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ



Ανακοίνωση 288 / 4.9.2014
Αηδία έχει καταντήσει ο συνεχής παρεμβατισμός της ορθόδοξης θεοκρατίας...
πριν αλλά και μετά από κάθε σχεδόν νομοθέτημα του φανερά υπόδουλου σε αυτήν «Ελληνικού» κράτους, σε σημείο που να καταργείται πλέον και αυτό το ίδιο το πολίτευμα, αφού οι ρασοφόροι, μέσω υπηρετών τους υπουργών, υφυπουργών και βουλευτών, κατ’ ουσίαν νομοθετούν σε κάθε ζήτημα που άπτεται των ενδιαφερόντων ή συμφερόντων τους.

Μετά την χθεσινή σκανδαλώδη φοροαπαλλαγή των εχόντων προσωπικό εισόδημα έως 9.500 ευρώ μοναχών του Άθω καθώς και των «αγιορείτικων» μισθώσεων ΚΑΙ από το αμελητέο τέλος χαρτοσήμου, την στιγμή που ο κανονικός (δηλαδή εντός της κοινωνίας) άνθρωπος φορολογείται από το πρώτο ευρώ ή ακόμα και για το μη εισόδημά του και εμείς καταβάλλουμε 500 και 1.000 ευρώ ετησίως ως… τέλος επιτηδεύματος (!), διαβάσαμε σήμερα στον ημερήσιο Τύπο ότι η Εκκλησία βάζει «βέτο» και για την δημιουργία αποτεφρωτηρίων μέσα στα «ενοριακά» (άλλο σκάνδαλο κι αυτό!) νεκροταφεία.

Απαιτούν επίσης οι ρασοφόροι, αγωνιώντας προφανώς μη τυχόν και απωλέσουν έσοδα, να αποτεφρώνονται μόνον όσοι έχουν αφήσει έγγραφο για την επιλογή τους και όχι οι εκλιπόντες των οποίων οι συγγενείς και φίλοι γνωρίζουν τις φιλοσοφικές / θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και θέλουν, όπως είναι πρέπον, να τις σεβαστούν.

Παρανοϊκά και σκανδαλώδη πράγματα για ένα σύγχρονο κοσμικό κράτος, ωστόσο το «Ελληνικό» κράτος απέχει έτη φωτός από το να χαρακτηριστεί είτε σύγχρονο είτε κοσμικό. Ίσως μάλιστα και αυτές οι θρασύτατες απαιτήσεις των θεοκρατών, όπως και τόσες και τόσες άλλες κατά το παρελθόν, βρουν ευήκοα ώτα μέσα στο χιλιοεξευτελισμένο Κοινοβούλιο και τότε «16 βουλευτές της Ν.Δ» θα εισηγηθούν την ικανοποίησή τους, με την ευσεβή συμφωνία ή την δήλωση «παρούσα» της επίσης θρησκόληπτης «αριστερής» αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τίποτε πια δεν αποκλείεται. Αυτοί είναι άλλωστε ικανοί να ψηφίσουν ακόμα και εκχώρηση της λαϊκής κυριαρχίας εάν τυχόν, κάποτε, αποκτούσαν και πολιτικό καταξιωτικό σύνδρομο οι ρασοφόροι και απλώς, με μία επιστολή τους το απαιτούσαν.

Μπροστά σε όλα αυτά λοιπόν, εμείς, ζητάμε την επίσπευση της κατασκευής αποτεφρωτηρίων που τόσο σκανδαλωδώς (χρόνια ολόκληρα!) έχει καθυστερήσει, και την καθιέρωση της αποτέφρωσης ως αυτονόητης πρακτικής κήδευσης για όλους όσους πεθαίνουν εντός της ελληνικής επικράτειας, εκτός εάν οι ίδιοι, με έγγραφό τους, έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να αποτεφρωθούν.

Να απαγορευθεί επίσης η αποτρόπαια βεβήλωση νεκρών που κατ’ ευφημισμόν, δια ρωμέϊκης πατέντας, ονομάζεται «εκταφή». Δεν ξέρουμε, και ούτε θέλουμε να ξέρουμε, πώς δικαιολογούν θεολογικά αυτή την αποτρόπαια και ανόσια πρακτική οι ορθόδοξοι θεοκράτες ή με τι αποθέματα δουλικότητας οι εν Ελλάδι ορθόδοξοι πιστοί αποδέχονται αυτό το αίσχος για τους προσφιλείς νεκρούς τους. Η παγκόσμια αντίληψη περί σεβασμού στους νεκρούς και η στοιχειώδης αισθητική πολιτισμένου ανθρώπου, απαιτούν πάντως να σταματήσει αυτή η αποτρόπαια βεβήλωση νεκρών. Εδώ και τώρα.

Αρκεί βεβαίως να βρεθούν οι «16 βουλευτές της Ν.Δ» να το εισηγηθούν και να συμφωνήσει ή να δηλώσει «παρούσα» η αξιωματική αντιπολίτευση…

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

www.ysee.gr

http://paganproud1.blogspot.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/9/14 11:14

    Είμαστε ακόμα στην εποχή του σκοταδισμού, της δουλικότητας και της θεολατρείας. Αυτός ο τόπος δεν πρόκειται να πάει μπροστά όσο είναι θρησκόληπτος και θρησκοδουλοπάροικος. Οπως στον μεσαίωνα που κάθε ηγεμόνας έπρεπε να πάρει πρώτα την "άδεια" από το παπαδαρίο για να βασιλεύσει, έτσι και σήμερα ακόμα δεν έχουμε αποτινάξει τον ραγιαδισμό και την δουλικότητα τόσο οι πολίτες όσο και οι πολιτικοί μας. Είναι ένα αλισβερίσι πάρε-δώσε με απαλλαγές φόρου, φιρμάνια και βολέματα ημετέρων. Ως και ο Τσίπρας έπρεπε να πληρώσει φόρο "υποτέλειας" στο άγιο (!!!??) όρος. Τέτοιοι ηγέτες δυστυχώς μέλλονται να κυβερνήσουν τα πρόβατα. Και εσύ λαέ "πρόβατο" ακολουθείς την μάζα που τρέχει πίσω από κάθε καντήλι που κουνήθηκε ή κάθε σκιά, πίσω από κάθε κόκκαλο ή κρανίο που το βγάλανε σεργιάνι και πληρώνεις αδρά (συγχωροχάρτια) για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σου..... πρόβατο ε πρόβατο. Μετά φυσικά το ρίχνεις στην απάτη, την λαμογιά και την πιό στυγνή εκμετάλλευση του πιό αδύναμου από σένα, τύπου Μανωλάδα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *