ροή ειδήσεων

Ποιο iPhone και ποιο Galaxy;;; Αυτό είναι το smartphone για το οποίο θα μιλάνε ΟΛΟΙ! (PHOTOS)


Το θέμα των ημερών είναι η επικείμενη παρουσίαση του iPhone 6 και ο ενδεχόμενος ανταγωνισμός... με το Galaxy Note και ίσως το Nexus της Google. Ωστόσο, κανείς δεν μιλά -ακόμα- για το πιο ...όμορφο, κατά πολλούς, smartphone, το Aquos Crystal της Sharp.

Η εταιρεία δανείστηκε για το λανσάρισμα του πρώτου της «έξυπνου τηλεφώνου» το όνομα της δημοφιλούς σειράς τηλεοράσεων της «Aquos» το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Σύμφωνα με το Buisness Insider, το κόστος θα είναι αρκετά πιο φτηνό από τα ανταγωνιστικά smartphone και αναμένεται να πωλείται έναντι 239 δολαρίων.
Η οθόνη του είναι μεγέθους 5 ιντσών και όπως αναφέρουν παράγοντες της εταιρείας, ο χρήστης «δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από αυτήν», καθώς θα του «θυμίζει μία πισίνα με υπερχείλιση». Η ανάλυση της οθόνης είναι 720p HD με 294 pixels ανά ίντσα (ppi), ενώ διαθέτει επεξεργαστή 1,2 Ghz, 1,5 GB RAM και 8 GB μνήμη για αποθήκευση. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα υποδοχής κάρτας SD, ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος αποθήκευσης (μέχρι και 128 GB).

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *