ροή ειδήσεων

Πάνω από 2500 αναρριχητές στο φεστιβάλ αναρρίχησης της Καλύμνου


Πάνω από 2500 αναρριχητές βρέθηκαν στο νησί της αναρρίχησης, στην Κάλυμνο... την εβδομάδα που πέρασε με αποκορύφωμα το διήμερο 11 και 12 Οκτωβρίου, στις εκδηλώσεις του The North Face Kalymnos Climbing Festival 2014 .

Οι περισσότεροι από τους 2.500 λάτρεις αυτού του σπορ, βρέθηκαν την εβδομάδα που πέρασε στην Κάλυμνο ζώντας ένα μοναδικό αναρριχητικό υπερθέαμα, σε αυτόν τον επίγειο αναρριχητικό παράδεισο όπως έχει χαρακτηριστεί, που συνδυάζει τους απόκρημνους βράχους με την καταπληκτική θέα στη θάλασσα.

Με μία καταπληκτική οργάνωση από την μεγαλύτερη εταιρία outdoor ένδυσης και υπόδησης, την παγκοσμίου φήμης εταιρεία North Face, που μαζί με το Δήμο Καλυμνίωνσυνδιοργάνωσαν για 3η συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο αναρριχητικό γεγονός της Ευρώπης, με αναγνωρισμένους αναρριχητές της North Face, αλλά και καλεσμένους διάσημους αθλητές της αναρρίχηση.

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε από την Τετάρτη με δηλώσεις συμμετοχής , ενώ την Πέμπτη βράδυ έγινε η επίσημη έναρξη του Αναρριχητικού Φεστιβάλ Καλύμνου 2014 στο Ξενοδοχείο ELENA VILLAGE.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Η Κάλυμνος αποτελεί έναν από τους τρείς δημοφιλέστερους αναρριχητικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Κάθε χρόνο, οι λάτρεις του σπόρ συρρέουν από κάθε γωνιά της γής για να συνδυάσουν τις διακοπές τους με το αγαπημένο τους άθλημα.

Γι' αυτό, η North Face που είναι ο πρώτος προμηθευτής στον κόσμο αυθεντικών, καινοτόμων και τεχνολογικά προηγμένων υπαίθριων προϊόντων ένδυσης, εξοπλισμού και υποδημάτων. αποφάσισε να γίνει η Κάλυμνος η έδρα του μεγαλύτερου climbing festival στην Ευρώπη.

Ανοικτό σε αναρριχητές κάθε επιπέδου, το North Face Kalymnos Festival αποτέλεσε και για φέτος προορισμό για εκατοντάδες λάτρεις του αθλήματος από όλη την παγκόσμια αναρριχητική κοινότητα

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κάνουν μαθήματα και να δοκιμάσουν τις αναρριχητικές τους δεξιότητες με την επαγγελματική ομάδα της The North Face.

Το kalabakacity εξασφάλησε μοναδικό φωτογραφικό υλικό από Καλαμπακιώτη κάτοικο πλέον Καλύμνου, όπου μας παρουσιάζει με λίγες φωτογραφίες σχετικά με την "γιορτή της αναρρίχησης" στο νησί, προβληματίζοντας μας παράλληλα με τις εξελίξεις στον τόπο μας.






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *