ροή ειδήσεων

Τούρκος "αγνοούμενος" διακινητής μεταναστών βρέθηκε φυλακισμένος στην Ελλάδα!



Στην Τουρκία τον είχαν ως αγνοούμενο εδώ και ένα χρόνο, εντοπίστηκε όμως στο Facebook... να ποστάρει φωτογραφίες του ως τρόφιμος των ...φυλακών Αυλώνας! Και μάλιστα ως κρατούμενος με την κατηγορία του καπετάνιου- διακινητή λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα!

Σύμφωνα με την είδηση που φιλοξενείται σε τουρκικές εφημερίδες ο 17χρονος (!) κατηγορούμενος καπετάνιος (!) Gokhan Karalioğl αγνοούνταν από πέρσι τον Οκτώβριο και αναζητείτο από τις δυνάμεις ασφαλείας της Τουρκίας.Πριν μερικές ημέρες φίλοι του εντόπισαν φωτογραφίες του ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook, από τις φυλακές Αυλώνας όπου κρατείται.Οι φίλοι του, που είδαν τις φωτογραφίες, ειδοποίησαν αμέσως την οικογένειά του- εξ ου και ο τίτλος της εφημερίδας Ρosta :«Ο αναζητούμενος καπετάνιος βρέθηκε στο Facebook».
Στο ίδιο θέμα, η Vatan σε είδηση με τίτλο «Ελλάδα, δώσε πίσω το γιο μου» αναφέρεται στην έκκληση βοήθειας του πατέρα του 17χρονου, και τις προσπάθειές του να εκδοθεί στην Τουρκία ο γιος του, ο οποίος, όπως γράφει, κρατείται από πέρσι στην Ελλάδα, κατηγορούμενος για διακίνηση παράνομων μεταναστών από την Μούγλα στην Ελλάδα. ( η φωτογραφία από την Χουριέτ).

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *