ροή ειδήσεων

Κουταλιανός: «Κρατάμε τη νίκη, βλέπουμε τα λάθη»



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ 76-92
Ο Κολοσσός έκανε νικηφόρα πρεμιέρα κι ο Μιχάλης Κουταλιανός που έδωσε συγχαρητήρια... στα παιδιά του Πανιωνίου κρατάει τη νίκη και βλέπει τα λάθη που θα πρέπει να διορθώσουν.

Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου μίλησε για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη: «Κατ' αρχάς να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη και εκείνους του Πανιωνίου, για την προσπάθεια, από το οποίο ο Κολοσσός είχε μόνο να χάσει. Τι εννοώ; Πως αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, θα υπήρχαν συνέπειες. Υπάρχουν "πρέπει", στα οποία πρέπει να ανταποκρίνεσαι. Είμαστε νέα ομάδα, κρατάμε τη νίκη και βλέπουμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε. Περιττό να πω ότι νιώθω χαρούμενος για τα παιδιά του Πανιωνίου και θέλω να ευχηθώ στον προπονητή καλή τύχη.

Ό,τι συμβαίνει είναι προς όφελος του Πανιωνίου, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ. Άξιζε να βρίσκεται στην Α1. Τους εύχομαι καλή δύναμη και υγεία.

Εμείς τώρα, έχουμε δυο ματς από τα οποία... μόνο να κερδίσουμε έχουμε: με τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, γιατί είμαστε ένα μήνα πίσω. Μαζευτήκαμε όλοι στις 11/9 και προσπαθούμε να κερδίσουμε αυτό το διάστημα».

Στεφανίδης: «Κρατάμε τη νίκη»

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης με τη σειρά του: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για προβλήματα, από τη στιγμή που είχαμε απέναντι τον Πανιώνιο, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως και εμείς ξεκινήσαμε με καθυστέρηση την προετοιμασία. Ασχοληθήκαμε τις τελευταίες ημέρες με τους παίκτες του Πανιωνίου. Δεν ξέραμε πολλά. Ουσιαστικά, μάθαμε από το ματς Κυπέλλου, στο οποίο έγινε ξεκάθαρο ότι αυτοί οι παίκτες άξιζαν το σεβασμό μας και την πλήρη αυτοσυγκέντρωση. Γιατί αν τους αφήσεις, γίνονται απειλητικοί μέχρι την κόρνα της λήξης.

Τώρα θα αγοράσουμε χρόνο, με τα ματς εναντίον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Θα μας βοηθήσουν για την προετοιμασία μας. Κρατάμε τη νίκη, διότι θεωρώ πως δεν θα είναι πολλές οι ομάδες που θα περάσουν από τη Νέα Σμύρνη».


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *