ροή ειδήσεων

Σοκ: Πασίγνωστος καλλιτέχνης πάσχει από καρκίνο!


«Δεν φοβάμαι τον θάνατο»! Μάλιστα, εξήγησε ότι γι’ αυτό δείχνει καταβεβλημένος...σε κάποιες φωτογραφίες. «Έχουν αφαιρέσει ήδη τέσσερις φορές καρκινικό ιστό» τόνισε ο κορυφαίος τραγουδιστής, που τους τελευταίους 18 μήνες έχει νοσηλευτεί ουκ ολίγες φορές...


Παρά την διάγνωση, ο Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ υποστήριξε ότι δεν τον απασχολεί το αν θα πεθάνει, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι γιατροί δεν έχουν βρει τον τύπο του καρκίνου που τον έχει «χτυπήσει», «Εάν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν δείχνω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω», ήταν τα λόγια του.

Ο Μόρισεϊ –που στις 5 Δεκεμβρίου αναμένεται για μια εμφάνιση στην Αθήνα, άγνωστο ακόμη αν θα πραγματοποιηθεί- έχει αντιμετωπίσει αρκετά θέματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Στις αρχές του 2013 έπαθε έλκος και τον Μάρτιο του 2013 νοσηλεύτηκε με πνευμονία. Τον Ιούλιο του 2013 έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αναπνευστική λοίμωξη των Ιούνιο του 2014.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *