ροή ειδήσεων

Ανήλικοι «ρήμαζαν» σπίτια στη Ρόδο



Εξιχνιάστηκαν, την Πέμπτη, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών... της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τέσσερις περιπτώσεις κλοπής που είχε διαπράξει συμμορία νεαρών Ρομά, στην περιοχή Ροδίνι της Ρόδου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει δυο ανηλίκους ηλικίας 15 και 17 ετών, καθώς και μια 35χρονη, μητέρα του 15χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 17χρονος από κοινού είτε με τον 15χρονο είτε με άλλα άτομα επέλεγαν ισόγειες κατοικίες και εισέρχονταν σε αυτές αφαιρώντας αντικείμενα και χρήματα.

Ειδικότερα εξακριβώθηκε η συμμετοχή των νεαρών στις εξής περιπτώσεις:

• Το πρωί του Σαββάτου 4 Οκτωβρίου, ο 17χρονος με δυο ακόμη άτομα διέρρηξαν ένα αυτοκίνητο και αφαίρεσαν γυναικεία τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, Επίσης, την ίδια ήμερα οι παραπάνω δράστες μπήκαν σε κατοικία και αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

• Το βράδυ της Πέμπτης 9 Οκτωβρίου, ο 17χρονος μπήκε από μπαλκονόπορτα που παραβίασε σε διαμέρισμα, όπου έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

• Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Οκτωβρίου, ο 17χρονος από κοινού με τον 15χρονο αποπειράθηκαν να μπουν σε διαμέρισμα, αλλά έγιναν αντιληπτοί και στο πλαίσιο αστυνομικών αναζητήσεων που ακολούθησαν συνελήφθη ο 15χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι, ο 17χρονος, εξεταζόμενος από αστυνομικούς παραδέχτηκε τις πράξεις του, ενώ παράλληλα αναγνωρίστηκε και ταυτοποιήθηκε για τη συμμετοχή του στις κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *