ροή ειδήσεων

Λουκέτο Βρετανού του τουριστικού πρακτορείου Bookable Holidays



Η ένωση τουριστικών πρακτόρων της Βρετανίας Abta ανακοίνωσε την κατάρρευση του τουριστικού πρακτορείου... Bookable Holidays. Μεταξύ άλλων διακινούσε τουρίστες στην Κέρκυρα για διακοπές all inclusive.

Όπως αναφέρει η ένωση στην ανακοίνωσή της, η εταιρία βρίσκεται σε καθεστώς διαχείρισης.
Η Bookable Holidays είχε βάση στο Aldermaston της Νότιας Αγγλίας και ειδικευόταν στην παροχή ταξιδιωτικών πακέτων για διακοπές αναψυχής στην Ευρώπη μέσω των site Bookableholidays.com και Bookableholidays.co.uk.

Διακινούσε, μεταξύ άλλων, τουρίστες στην Αθήνα και τα ελληνικά νησιά (Κέρκυρα, Κρήτη, Κεφαλονιάς, Κως, Ρόδος, Σαντορίνη) για διακοπές all inclusive.

Οι εκτιμήσεις της Abta κάνουν λόγο για 960 άτομα τα οποία έχουν κάνει προκρατήσεις στο πρακτορείο, το οποίο διέθετε την προβλεπόμενη προστασία για τους ταξιδιώτες του Atol licence.
«Οι πελάτες που έχουν κάνει κράτηση διακοπών στις οποίες περιλαμβάνονται πτήσεις, συμβουλεύονται να ελέγξουν το πιστοποιητικό της Atol, το οποίο προβλέπει το είδος του διακανονισμού που έχουν κάνει και με ποιόν έχει γίνει η κράτηση», επισημαίνει η Abta.

Στη σύνοψη του ισολογισμού της εταιρίας, καταχωρούνται καθαρά περιουσιακά στοιχεία ύψους 747.003 λιρών και απολογισμός κερδών και ζημιών ύψους 610.669 λιρών.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *