ροή ειδήσεων

Βραβεύσεις για repeaters στη Ρόδο



Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης...
των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους εξής φίλους της Ρόδου για την εδώ και πολλά χρόνια προτίμησή τους στο νησί μας ως τόπο διακοπών τους: 

• Στον κύριο Derek και στην κυρία Mary Haslam από τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Ixian Grand και έχουν έρθει στη Ρόδο πενήντα φορές.
• Στον κύριο John και στην κυρία Maxine Pinney από τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Anixis Apartments και έχουν έρθει στη Ρόδο σαράντα δύο φορές.
• Στον κύριο Malcolm και στην κυρία Marion Kenyon από τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Solemar και έχουν έρθει στη Ρόδο είκοσι πέντε φορές.
• Στον κύριο Malcolm και στην κυρία Marlene Graham από τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Natalie και έχουν έρθει στη Ρόδο είκοσι πέντε φορές.
• Στον κύριο Roger και στην κυρία Jean Jones από τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Natalie και έχουν έρθει στη Ρόδο είκοσι τέσσερις φορές.

Συγκινημένοι οι φίλοι της Ρόδου παρέλαβαν τις τιμητικές διακρίσεις από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου και στη συνέχεια ξεδίπλωσαν στα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού τις αναμνήσεις τους και τις εμπειρίες τους από τις διακοπές τους στη Ρόδο.
Όλοι είναι προσωπικοί φίλοι του συντοπίτη μας Φίλιππου Καμπούρη από την Ιαλυσό ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια ιδιοκτήτης του εστιατορίου Phillips Bar.
Επικοινωνιακός και ιδιαίτερα φιλικός ως επαγγελματίας, ο κύριος Φίλιππος Καμπούρης κατόρθωσε στα τριάντα επτά χρόνια της λειτουργίας του εστιατορίου του να προσεγγίσει πολλούς από τους πελάτες του και να συνάψει μαζί τους σχέσεις οι οποίες με το χρόνο μετατράπηκαν σε ισχυρούς δεσμούς φιλίας.
Όλοι οι βραβευθέντες είναι ευηπόληπτοι πολίτες στη χώρα τους και σπουδαίοι επιστήμονες όπως γιατροί, πολιτικοί μηχανικοί, νοσηλευτές και δικηγόροι. Οι περισσότεροι από αυτούς επισκέπτονται τη Ρόδο δύο με τρεις φορές το χρόνο και περνούν τις διακοπές τους μαζί με τον κύριο Καμπούρη. Μάλιστα δεν παρέλειψαν να παρευρεθούν στους γάμους των παιδιών του τιμώντας τον με τον τρόπο αυτό για την φιλία του. Οι ίδιοι, αν και διαμένουν σε διαφορετικές περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας, φροντίζουν να επικοινωνούν τακτικά μεταξύ τους.
Οι ίδιοι δήλωσαν φανατικοί υποστηρικτές της τοπικής αγοράς και των εκπροσώπων της τοπικής γαστρονομίας ενώ προτιμούν να διαμένουν στα μικρά ξενοδοχεία αποφεύγοντας το μαζικό τουρισμό.
Η Ρόδος γι΄ αυτούς είναι το δεύτερο σπίτι τους και η δεύτερη πατρίδα τους, κάτι που όπως μας είπαν επικυρώθηκε με την τιμητική διάκριση η οποία τους απονεμήθηκε.
Θεωρούν ουσιαστικές τις παρεμβάσεις του Δήμου Ρόδου για τη διατήρηση της Μεσαιωνικής Πόλης και την ανακατασκευή των Πηγών Καλλιθέας.

Πηγή: ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *