ροή ειδήσεων

Τι τρέχει με την Ryanair και διώχνει από την Ελλάδα τους τουρίστες; Διασυρμός σε διεθνή ΜΜΕ και social media!



Όπου και αν κοιτάξεις τις τελευταίες ημέρες κάτι έχει συμβεί με την Ryanair που κάθε άλλα παρά διαφημίζει τη χώρα μας ως ταξιδιωτικό προορισμό....
Τα τελευταία περιστατικά εδώ στην Ελλάδα αποτελούν μεγάλο πλήγμα για τον εγχώριο τουρισμό, αφού αντί να διαφημίζουν τις ομορφιές της πατρίδας μας, και ειδικότερα των Επτανήσων που συνέβησαν, προκαλούν τρομερή ταλαιπωρία σε τουρίστες που επέλεξαν τη χώρα μας για διακοπές.

Το πρώτο περιστατικό διαβάζω ότι σημειώθηκε στην πτήση της Ryanair από αεροδρόμιο του Λονδίνου με προορισμό το αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς. Μετά από αλλεπάλληλους κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο και μια αποτυχημένη (!) προσπάθεια προσγείωσης, λόγω της κακοκαιρίας, το αεροπλάνο προσγειώθηκε τελικά στην Αθήνα. Και η ταλαιπωρία δεν σταμάτησε εκεί. Οι επιβάτες φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχείο περιμένοντας την πτήση για Κεφαλλονιά που δεν έφτασε ποτέ αφού οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νησί ακτοπλοϊκώς (!), ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα αναχωρήσουν οι τουρίστες που θα επέστρεφαν χθες στο Λονδίνο, καθώς η εταιρεία δεν έχει ακόμη προγραμματίσει νέα πτήση.

Το άλλο περιστατικό στην Κέρκυρα (http://www.mirror.co.uk/news/world-news/ryanair-passengers-left-stranded-corfu-4395090), όπου επιβάτες έζησαν τις χειρότερες διακοπές που μπορούσαν να φανταστούν αφού παραμένουν για 3 ημέρες στο αεροδρόμιο του νησιού μετά από ακύρωση πτήσης λόγω κακοκαιρίας.Ωστόσο, οι επιβάτες που βρίσκονται εκεί δηλώνουν ότι οι υπόλοιπες πτήσεις γίνονται κανονικά την ώρα που αυτοί ενημερώθηκαν από την Ryanair τους λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν από το νησί πριν τις 12 του μηνός! Κάποιοι από αυτούς μάλιστα διαβάζω στα τοπικά sites έχουν ανάγκη από φαρμακευτική υποστήριξη, ενώ δύο από αυτούς έχασαν τη δουλειά τους.

Και δεν είναι μόνο όσα γίνονται εδώ, διαβάζω προχθές σε όλα τα sites για τον πανικό που δημιουργήθηκε αεροδρόμιο του Δουβλίνου όταν δύο αεροπλάνα της Ryanair συγκρούστηκαν στο έδαφος εξαιτίας λάθος ελιγμών των πιλότων της, οι οποίοι οδηγούσαν τα δύο αεροπλάνα στους αεροδιαδρόμους για απογείωση. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν στραβά για την Ryanair το τελευταίο διάστημα τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Και όσο αυτό πλήττει μόνο την εταιρεία αυτή καθ’ εαυτή διόλου με ενδιαφέρει. Όταν όμως η εικόνα της χώρας μας διασύρεται στα κοινωνικά δίκτυα, εξαιτίας μιας αεροπορικής εταιρείας ιρλανδικών συμφερόντων, τότε ναι με ενοχλεί.

Μήπως το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών αλλά και αυτό του Τουρισμού να δουν που το πάει η Ryanair; Όσο δύσκολα χτίζεται η εικόνα της χώρας έξω, τόσο απλά και αδέξια μπορεί να γκρεμιστεί...

Νικ. Αρ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/10/14 23:47

    Για να καταλαβω.Αν για καποιο λογο συμβει να υπαρξει ανωμαλια σε κανα δυο πτησεις της Aegean προς την Γαλλια ,θα δυσφημιστει η Γαλλια?Ο αρθρογραφος εχει τοσο παθος στο να δυσφημισει τη χωρα μας που παρασυρεται σε γελοιοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/14 07:37

    Από τη στιγμή που παίρνουν επιδότηση από εμάς, δεν νομίζω ότι μιλάμε για γελοιότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/10/14 11:47

    Sostos o 11:57.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *